moskal Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 tak - nie pytałem Cię o nic bo wiedziałem, że nie będziesz miał nic przeciwko Na letnim się nią opiekowałem to i teraz mogę - wiesz jak jest - jak już ma być z kimś innym to lepiej niech jest z kimś kogo znasz :polew: :polew: :polew: :polew: niech będzie :kox:
Guregoru Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 z Wieczora Guru dostałes smsa??? No przecież Ci odpisałem
Guregoru Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Z rana O proszę kto to na forum wlazł :gwizdanie:
czester Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 No spam nadrobiony ja moge zabrac spirytus do Mirona Z rana O proszę kto to na forum wlazł :gwizdanie: Cos ci sie guru nie podoba ?
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 dobry po robocie :gwizdanie: ale mi sie dzisiaj szychta trafila jak u pucka 4 godziny spania w aucie bo padalo
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 dobry po robocie :gwizdanie: ale mi sie dzisiaj szychta trafila jak u pucka 4 godziny spania w aucie bo padalo to chyba dobrze :>
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 dobry po robocie :gwizdanie: ale mi sie dzisiaj szychta trafila jak u pucka 4 godziny spania w aucie bo padalo to chyba dobrze :> no a jak :> przynajmniej juz w domu jestem
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 byle do przodu jeszcze tylko dwa dni i wolne
Rekomendowane odpowiedzi