Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pojedziesz na kebaba :decayed:

zresztą ja też będę więc z chęcią opierdole takiego jak ostatnio

No to całkiem smakowicie wyglądało to też sobie takie coś wszamię :good:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fajnie że wypaliłem z pomysłem koryta na piątek - wypaliłem z pomysłem bo na 100% miałem mieć wolne

Właśnie dzisiaj wjeb..li nam w robocie szkolenie na 20.00 w SK :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Smacznego wszystkim......................................h...j mnie strzela :wallbash: :wallbash: :wallbash:

;( ;(

To ja se tu specjalnie wolne załatwiam a tu pupa...

że ja nie mogę to nie znaczy że Wy nie możecie

Opublikowano

Fajnie że wypaliłem z pomysłem koryta na piątek - wypaliłem z pomysłem bo na 100% miałem mieć wolne

Właśnie dzisiaj wjeb..li nam w robocie szkolenie na 20.00 w SK :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Smacznego wszystkim......................................h...j mnie strzela :wallbash: :wallbash: :wallbash:

;( ;(

No już widzę te tłumy jak Prezesa nie będzie a w 4 osoby to się nie opłaca jechać :cool1:

Opublikowano

;( ;(

No już widzę te tłumy jak Prezesa nie będzie a w 4 osoby to się nie opłaca jechać :cool1:

;(

kurde nawet nie wiesz jak się wnerwiłem - zawsze to było w środy a teraz cwaniaki zrobili to w piątek jak jest wolne bo wiedzieli że wszyscy będą lali na robote i w domu siedzieli[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 23:26_________________________________________________to nas zmusili do roboty i na ten dzień szkolenie wsadzili - jeszcze zobaczę czy da się coś zrobić ale raczej wątpie

Opublikowano

Miron, bywa :wink4:

nic z tym nie zrobisz :)

Opublikowano

;( ;(

;(

kurde nawet nie wiesz jak się wnerwiłem - zawsze to było w środy a teraz cwaniaki zrobili to w piątek jak jest wolne bo wiedzieli że wszyscy będą lali na robote i w domu siedzieli[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 23:26_________________________________________________to nas zmusili do roboty i na ten dzień szkolenie wsadzili - jeszcze zobaczę czy da się coś zrobić ale raczej wątpie

Spoko przecież nie mam do Ciebie pretensji :no: wiem że to nie od Ciebie zależy :wink4:

Ps. Numer konta poszedł na PW :decayed:

Opublikowano

Z rana :hi:

Diman zobaczysz jak to zleci, dopiero w pieluchy lalels, a teraz dziecka sie spodziewasz :naughty: przynajmniej mi strasznie szybko czas zaczal leciec...

Kurde a juz powiedzialem Olce ze mnie nie ma do soboty popoludnia :(

Opublikowano

:hi:

No i wszystko jasne, wtorek praca, środa Mayday, czwartek praca, piątek praca, niedziela praca

udanej zabawy :wink4:

Opublikowano

No i wszystko jasne, wtorek praca, środa Mayday, czwartek praca, piątek praca, niedziela praca

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

myślisz że nie dam rady? :naughty:

Opublikowano

sieeemaaa po robocie :hi: - ojciec Mateusz - :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a sobota ?

dziś się nadziałem na fotoradar w centrum Krakowa na 3 pasmowej jezdni :disgust:

już tak przymulałem a jeszcze mi błysło

naszczęście byłem na letnich i czystym autem :kox:

Opublikowano
:hi: dobry no to sie porobilo z impreza ale co tam sami sie zorganizujemy i bedzie git :kox:
Opublikowano
:hi: Dziewczyny
Opublikowano

smigasz do kato dzisiaj :mysli:

Opublikowano

smigasz do kato dzisiaj :mysli:

Leże na L4 ;/ musze sie wykurowac do piatku