miron78 Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 dobry po obiadku u mamusi :gwizdanie: kluski i rolady nooooo i modro kapusta
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobry po obiadku u mamusi :gwizdanie: kluski i rolady nooooo i modro kapusta to je to a ja dzis na rochlikach bo bylem sie poszwedac w Czechach
Bulik Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobry po obiadku u mamusi :gwizdanie: i ja witam po stypie troche hujnia wszyscy siedzieli tylko ja tańczyłem :polew:
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 dobry po obiadku u mamusi :gwizdanie: i ja witam po stypie troche hujnia wszyscy siedzieli tylko ja tańczyłem :polew: jak sie mama czuje wszystko wporzadku
Bulik Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 w sobote następna ;( ja pierdo*e [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 18:34_________________________________________________ jak sie mama czuje wszystko wporzadku jest zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajebiście wczoraj byliśmy na prenetalnych (stary to jest lepsze jak kino 3D)[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 18:35_________________________________________________a u Ciebie jak z mamą ???
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 w sobote następna ;( ja pierdo*e [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 18:34_________________________________________________ jak sie mama czuje wszystko wporzadku jest zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajebiście wczoraj byliśmy na prenetalnych (stary to jest lepsze jak kino 3D)[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 18:35_________________________________________________a u Ciebie jak z mamą ??? no moja troche czuje sie jak na hustawce raz w jedna strone raz w druga :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 w sobote następna ;( ja pierdo*e [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 18:34_________________________________________________ jak sie mama czuje wszystko wporzadku jest zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajebiście wczoraj byliśmy na prenetalnych (stary to jest lepsze jak kino 3D)[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 18:35_________________________________________________a u Ciebie jak z mamą ??? no moja troche czuje sie jak na hustawce raz w jedna strone raz w druga :gwizdanie: lepiej tego bym nie ujął :polew:
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 w sobote następna ;( ja pierdo*e [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 18:34_________________________________________________ jak sie mama czuje wszystko wporzadku jest zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajebiście wczoraj byliśmy na prenetalnych (stary to jest lepsze jak kino 3D)[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 18:35_________________________________________________a u Ciebie jak z mamą ??? no moja troche czuje sie jak na hustawce raz w jedna strone raz w druga :gwizdanie: lepiej tego bym nie ujął :polew:
Bulik Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 w sobote następna ;( ja pierdo*e [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 18:34_________________________________________________ jak sie mama czuje wszystko wporzadku jest zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajebiście wczoraj byliśmy na prenetalnych (stary to jest lepsze jak kino 3D)[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 18:35_________________________________________________a u Ciebie jak z mamą ??? no moja troche czuje sie jak na hustawce raz w jedna strone raz w druga :gwizdanie: lepiej tego bym nie ujął :polew: życie
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 w sobote następna ;( ja pierdo*e [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 18:34_________________________________________________ jak sie mama czuje wszystko wporzadku jest zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajebiście wczoraj byliśmy na prenetalnych (stary to jest lepsze jak kino 3D)[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 18:35_________________________________________________a u Ciebie jak z mamą ??? no moja troche czuje sie jak na hustawce raz w jedna strone raz w druga :gwizdanie: lepiej tego bym nie ujął :polew: życie no to tylko 9 miesiecy potem to bedzie juz tylko placz dziecka
Bulik Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 w sobote następna ;( ja pierdo*e [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 18:34_________________________________________________ jak sie mama czuje wszystko wporzadku jest zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajebiście wczoraj byliśmy na prenetalnych (stary to jest lepsze jak kino 3D)[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 18:35_________________________________________________a u Ciebie jak z mamą ??? no moja troche czuje sie jak na hustawce raz w jedna strone raz w druga :gwizdanie: lepiej tego bym nie ujął :polew: życie no to tylko 9 miesiecy potem to bedzie juz tylko placz dziecka płacz ,sranie ,żyganie i tak w kółko :decayed:[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 18:59_________________________________________________szybko sie list zapełniła na wyjazd :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Siema z wieczora... :hi: Pucek dzisiaj dzionek spędzilem w Rybniku... nie bylo aż tak źle jak mówią... nie zgadzam się z opiniami że Rybnik to śmierdząca wiocha itd. :polew: :polew: a tak na poważnie to dawaj relacje z Mayday... fotki masz??
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 szybko sie list zapełniła na wyjazd :gwizdanie: a co chciales jechac
Bulik Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 fotki masz?? on tylko wie że tam był :polew: :polew: [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 19:15_________________________________________________ szybko sie list zapełniła na wyjazd :gwizdanie: a co chciales jechac widziałem liste jest FULL to byśmy sie z "mamuśka'' nie zmieścili
Mario22 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Bulik to ty jedź z chłopakami a ja sie "mamuśka" zajme... :polew:
A-rek Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 nie zgadzam się z opiniami że Rybnik to śmierdząca wiocha itd.
Bulik Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Bulik to ty jedź z chłopakami a ja sie "mamuśka" zajme... :polew: Ona ma kod pin i nawet ten twój GSM tego nie zerwie :polew: :polew: :polew: a Olka i tak jedzie zemna :polew:
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Bulik to ty jedź z chłopakami a ja sie "mamuśka" zajme... :polew: mamuśka juz zajeta jest od środka :gwizdanie: :polew:
Bulik Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Bulik to ty jedź z chłopakami a ja sie "mamuśka" zajme... :polew: mamuśka juz zajeta jest od środka :gwizdanie: :polew: SI maaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Rekomendowane odpowiedzi