Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:siemanto

Będzie ktoś dziś pod Forum?

Diman a co to na święta już myłeś? :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

okna umyte :tongue4: kobieca praca ciezka, spojrzenia sąsiadek :kox: - bezcenne :wink4:

Tak ale chyba okna w aucie :decayed:

no stary tu cie zdziwie mylem w domu :gwizdanie: :tongue4: ale serio spojrzenia kobitek na dworze bezcenne :kox: :kox:

no kurde Diman Chlopie z tej strony Cie nie znalem :decayed:

:good: :good: :good:

Opublikowano
:hi: miałem się zapytać gdzie dziś bo ja napewno bede ;p jak Forum to spoko
Opublikowano

:hi:siemanto

Będzie ktoś dziś pod Forum?

Diman a co to na święta już myłeś? :decayed:

ja bede jak zawsze jak moge to jestem

a na swieta jeszcze cza bedzie raz umyc co zrobisz :wink4:[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 16:08_________________________________________________

okna umyte :tongue4: kobieca praca ciezka, spojrzenia sąsiadek :kox: - bezcenne :wink4:

Tak ale chyba okna w aucie :decayed:

no stary tu cie zdziwie mylem w domu :gwizdanie: :tongue4: ale serio spojrzenia kobitek na dworze bezcenne :kox: :kox:

no kurde Diman Chlopie z tej strony Cie nie znalem :decayed:

:good: :good: :good:

:gwizdanie: no bo ty malo o mnie wiesz :decayed:

Opublikowano

a mnie na ta chwile nie bedzie :confused4:

czekam az mi mechanik zadzwoni i tak czekam i czekam a nie chce mu juz dzwonic bo wiem ze moze sie wkur :P jak mu znow zadzwonie co tam slychac :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 16:12_________________________________________________

hehe no co zrobisz nadrobimy w weekend :naughty:

Opublikowano

a mnie na ta chwile nie bedzie :confused4:

czekam az mi mechanik zadzwoni i tak czekam i czekam a nie chce mu juz dzwonic bo wiem ze moze sie wkur :P jak mu znow zadzwonie co tam slychac :wallbash: :wallbash: :wallbash:[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 16:12_________________________________________________

hehe no co zrobisz nadrobimy w weekend :naughty:

nooo pewnie wszystkiego o mnie sie nie dowiesz ale pewnie poznasz mnie z tej gorszej strony :>

Opublikowano

no mnie zgodnie z tym co mówiłem wcześniej czyli na początku tygodnia nie będzie

Opublikowano

no mnie zgodnie z tym co mówiłem wcześniej czyli na początku tygodnia nie będzie

ja mógłbym być, ale dalej nie ma do odebrania pewnej części :wallbash:

Miron, no widziałem furę Patroxa, pewnie już przewertowałeś mobile :naughty:

Opublikowano

:gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 16:44_________________________________________________niby tak ale wiesz - trzeba podtrzymac tradycję i nie ma co kupować golasa :decayed:

Opublikowano

:gwizdanie: :gwizdanie:

dziwne że jeszcze nie wystawiłeś fury :naughty:

ale podejrzewam że już masz niezłe ciśnienie na takie wyjebane B8 :kox:

Opublikowano

:gwizdanie: :gwizdanie:

dziwne że jeszcze nie wystawiłeś fury :naughty:

ale podejrzewam że już masz niezłe ciśnienie na takie wyjebane B8 :kox:

nie wystawiłem - bo zgodnie z kolejną tradycją - zawsze najpierw kupuję a potem wystawiam :>

Opublikowano

chyba że tak :decayed:

czyli na wiosnę można spodziewać się B8 :rolleyes:

Opublikowano

jeszcze troszke poczekam - bo dopiero są 2 szt. 3.0tdi na forum :)[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 16:47_________________________________________________

chyba że tak :decayed:

czyli na wiosnę można spodziewać się B8 :rolleyes:

tak

ale 2014 :polew:

Opublikowano

nie wierzę że w 2011 nie zmienisz fury :gwizdanie:

Opublikowano

nie wierzę że w 2011 nie zmienisz fury :gwizdanie:

no to zakład :naughty:

stawiam 50 tyś zł na oczach wszystkich że nie zmienię - a Ty wystarczy że postawisz 25 tyś - chyba uczciwie :naughty:

Opublikowano

Tyyy ale jak w 2014 to biorę tego czarnego trupa :decayed: za 45-55 tyś zł :naughty:[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 16:50_________________________________________________ewentualnie mogę dać 250 ale złoty :gwizdanie:

Opublikowano

B8 kusi - wiadomo - ale B7 za dobrze mi się smiga żeby zmieniać i dopłacać 80 tyś zł

jak bym zmieniał auto w 2011 to najpierw corse na coś nowszego i zrywniejszego - i to może być jedyna zmiana w 2011 w moim garażu

Opublikowano

Tyyy ale jak w 2014 to biorę tego czarnego trupa :decayed: za 45-55 tyś zł :naughty:[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 16:50_________________________________________________ewentualnie mogę dać 250 ale złoty :gwizdanie:

ten golas bedzie wtedy warty nie wiecej niz 15k :gwizdanie:

Opublikowano

ok

Opublikowano

ale w sumie za 4 lata takie b7 3.0 będzie warte max 40 tyś :rolleyes: o ile nie jeszcze mniej