A-rek Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Majki ty tez tam byles :?: Gregory mam dla ciebie ta fotke, chcesz :?:
diman Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Majki ty tez tam byles :?: Gregory mam dla ciebie ta fotke, chcesz :?: byl ale jak ty przyjechales to sie juz zdarzyl zmyc wpadl tylko na chwile
gregory Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Gregory mam dla ciebie ta fotke, chcesz :?: Hhhmmm......., o jaką fotkę chodzi bo nie pamiętam do końca, od wódki rozum krótki. Jak podeślesz to mi się przypomni
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 dobry z wieczora powrocilem Doszły mnie słuchy, że chcecie jutro pofruwać :gwizdanie: no z maska na dachu :kox: słabo to widzę http://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl
diman Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 dobry z wieczora powrocilem Doszły mnie słuchy, że chcecie jutro pofruwać :gwizdanie: no z maska na dachu :kox: słabo to widzę http://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl w tych goglach mi sie zaden kierunek nie otwiera
gregory Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Ja bym na waszym miejscu sprawdził czy ma być jutro wietrznie :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Gregory mam dla ciebie ta fotke, chcesz :?: Hhhmmm......., o jaką fotkę chodzi bo nie pamiętam do końca, od wódki rozum krótki. Jak podeślesz to mi się przypomni zgadni co to :?: :>
diman Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Gregory mam dla ciebie ta fotke, chcesz :?: Hhhmmm......., o jaką fotkę chodzi bo nie pamiętam do końca, od wódki rozum krótki. Jak podeślesz to mi się przypomni zgadni co to :?: :> ale wielka do mnie by podeszla jak nic
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 dobry z wieczora powrocilem Doszły mnie słuchy, że chcecie jutro pofruwać :gwizdanie: no z maska na dachu :kox: słabo to widzę http://maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl w tych goglach mi sie zaden kierunek nie otwiera faktycznie spooko fajna loszka
gregory Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Gregory mam dla ciebie ta fotke, chcesz :?: Hhhmmm......., o jaką fotkę chodzi bo nie pamiętam do końca, od wódki rozum krótki. Jak podeślesz to mi się przypomni zgadni co to :?: :> GT35r i w górę [br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 21:43_________________________________________________Alllleeeeeee........., nawet 40r to będzie
A-rek Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 pisal ze to GT4294 i juz siedzi w samochodzie
gregory Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 No to fajowo :> Trochę zaniżyłem wielkość, ale jak później popatrzyłem na wielkość tego laczka, co na tym zdjęciu widać to się śmiać chce Ale ja tu widzę pas przedni A4 :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Ale ja tu widzę pas przedni A4 spostrzegawczy wiec juz wiesz ze to Quattro
gregory Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Ale ja tu widzę pas przedni A4 spostrzegawczy wiec juz wiesz ze to Quattro Znaczy, że jak Sajmon poszedł w bardziej cywilizowaną furę na mało cywilizowanej turbinie Powiedz jeszcze czy B5, czy B6 to będzie wiadomo jak bardzo cywilizowana fura to będzie
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Gregory, obstawiam wybebeszone b5 bo kto z taką lochą jeździł by z całym środkiem ciężkim autem :gwizdanie:
gregory Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Nie no, robi się ciekawie, ~800 konne A4 B5 na jednej turbinie, w Polsce i to na Śląsku. Jak projekt wypali to szacun
Rekomendowane odpowiedzi