Pucek Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 A teraz to lata mała łobuzica i jeszcze kur...a do mnie mama woła łosz k...... no to ucz ja: Tata, Audi, Quattro Myślisz że to takie proste mój młodszy siostrzeniec ma już 20 miesięcy i jeszcze nie umie wymówić "Guregoru" a uczę go codziennie a dziwisz się baranie
Guregoru Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 A teraz to lata mała łobuzica i jeszcze kur...a do mnie mama woła łosz k...... no to ucz ja: Tata, Audi, Quattro Myślisz że to takie proste mój młodszy siostrzeniec ma już 20 miesięcy i jeszcze nie umie wymówić "Guregoru" a uczę go codziennie a dziwisz się baranie No ja wiem że niektórzy na spotach też mają z tym problem... :gwizdanie:
diman Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 A teraz to lata mała łobuzica i jeszcze kur...a do mnie mama woła łosz k...... no to ucz ja: Tata, Audi, Quattro Myślisz że to takie proste mój młodszy siostrzeniec ma już 20 miesięcy i jeszcze nie umie wymówić "Guregoru" a uczę go codziennie a dziwisz się baranie :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 A teraz to lata mała łobuzica i jeszcze kur...a do mnie mama woła łosz k...... no to ucz ja: Tata, Audi, Quattro Myślisz że to takie proste mój młodszy siostrzeniec ma już 20 miesięcy i jeszcze nie umie wymówić "Guregoru" a uczę go codziennie a dziwisz się baranie :polew: :polew: :polew: :polew: A ty co się śmiejesz jak jesteś jednym z tych którzy to potrafią wymówić
A-rek Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 teraz wiesz dlaczego ja zawsze mowie ci Guru
Guregoru Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 teraz wiesz dlaczego ja zawsze mowie ci Guru
Bulik Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 teraz wiesz dlaczego ja zawsze mowie ci Guru a reszta "Glut" dobry
wondoł Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Rozumiem, że za tydzień w piątek także będzie? Od dzisiaj jestem w klubie i chętnie mógłbym wpaść za tydzień... chociaż nawet nie zapytałem, czy jako "świeżak" będe mile widziany
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Opublikowano 19 Listopada 2010 Rozumiem, że za tydzień w piątek także będzie? Od dzisiaj jestem w klubie i chętnie mógłbym wpaść za tydzień... chociaż nawet nie zapytałem, czy jako "świeżak" będe mile widziany jestesmy w każdy piątek włącznie z ( gradem, trzęsieniem ziemi, zaspami i innymi ) każdy jest zawsze mile widziany - każdy był kiedyś pierwszy raz ZAPRASZAMY
egon47 Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Rozumiem, że za tydzień w piątek także będzie? Od dzisiaj jestem w klubie i chętnie mógłbym wpaść za tydzień... chociaż nawet nie zapytałem, czy jako "świeżak" będe mile widziany jestesmy w każdy piątek włącznie z ( gradem, trzęsieniem ziemi, zaspami i innymi ) każdy jest zawsze mile widziany - każdy był kiedyś pierwszy raz ZAPRASZAMY jestes pewien tych słów ze kazdy?? ja bym mu nieradzil porzyjezdzac bo widze jaki ma silnik i zostanie zarazony chipem i zwiekszeniem mocy itp. A-rek bedziesz moze dzisiaj ?? mam sprawe
A-rek Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 A-rek bedziesz moze dzisiaj ?? mam sprawe Egon niestety nie dam rady mam pytanie do kolegow z Gliwic: czy bylibyscie chetni na mala imprezke "Andrzejkowa" na osrodku "Kotwica" nad zalewem rybnickim :?: data 27.11.2010, a calkowity koszt powinien wachac sie w granicach 100 zl za pare (wynajecie domku + catering), napoje i alkohol we wlasnym zakresie. bylaby to imprezka bardzo spontaniczna i najpozniej do jutra rana potrzebowalbym wiedziec czy sa jacys chetni od was bo wtedy jade zaplacic zaliczke za domek
gregory Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 No i po robocie, glut poskładany \ Bulik, Diman ale macie fajnie jeszcze przez jakis czas nie musicie wyciągać :polew: Majki to mowisz ze warto zaciążyć bo wtedy nie trzeba wyciągać Arek te 9 miechów to dla mnie był najlepszy czas A teraz to lata mała łobuzica i jeszcze kur...a do mnie mama woła Jak dajesz pic na imprezach swojej kobiecie, to potem się małej myli kto nosi spodnie w tej rodzinie A-rek ja bym był chętny na ta imprezkę, jeśli będą tam jakieś panie Bo impreza andrzejkowa bez pań Ale tak na 95% ci mogę powiedzieć że jestem chętny.
Guregoru Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 No i po robocie, glut poskładany \ Jeszcze raz dzięki [br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 15:59_________________________________________________ Rozumiem, że za tydzień w piątek także będzie? Od dzisiaj jestem w klubie i chętnie mógłbym wpaść za tydzień... chociaż nawet nie zapytałem, czy jako "świeżak" będe mile widziany jestesmy w każdy piątek włącznie z ( gradem, trzęsieniem ziemi, zaspami i innymi ) każdy jest zawsze mile widziany - każdy był kiedyś pierwszy raz ZAPRASZAMY Mironowi uraz po tym przeżyciu do dzisiaj został
gregory Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 No i po robocie, glut poskładany \ Jeszcze raz dzięki No problem, Grzegorz
Rekomendowane odpowiedzi