audia4a4 Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam Wszystkich Potrzebuje kogoś z WAG-iem żeby mi wyłaczył sprawdzanie ciśnienia w oponach bo zmieniłem na zimowe i mi teraz bład na FIS-ie wyskakuje co mnie irytuje, jestem z okolic tarnowskich Gór ,jesli ktoś pomoże byłbym wdzięczny jak co to inf na PW.
diman Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no to zesmy sie z puckiem wyzyli po dobrze wykonanej robocie maske cza bylo zminimalizowac
Pucek Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no to zesmy sie z puckiem wyzyli po dobrze wykonanej robocie maske cza bylo zminimalizowac nowa morda na aucie, ślizgi i odboje kupione, niestety został problem z chłodnicą klimy na dziś mam dosyć
stanley Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no to zesmy sie z puckiem wyzyli po dobrze wykonanej robocie maske cza bylo zminimalizowac Keżor ostatnio mówił, że by ją przygarnął widzę, że nie daliście mu szansy
Pucek Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no to zesmy sie z puckiem wyzyli po dobrze wykonanej robocie maske cza bylo zminimalizowac Keżor ostatnio mówił, że by ją przygarnął widzę, że nie daliście mu szansy dużo ludzi mówiło, a nikt nie powiedział konkretnie mieliśmy z Dimanem ogromne ciśnienie żeby ją zniszczyć
stanley Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no to zesmy sie z puckiem wyzyli po dobrze wykonanej robocie maske cza bylo zminimalizowac Keżor ostatnio mówił, że by ją przygarnął widzę, że nie daliście mu szansy dużo ludzi mówiło, a nikt nie powiedział konkretnie mieliśmy z Dimanem ogromne ciśnienie żeby ją zniszczyć macie słabą psychikę
Pucek Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 noo padło jedno pytanie, niszczymy? jasne
piterra Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 noo padło jedno pytanie, niszczymy? jasne nie ma to jak solidnie odreagować
gregory Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 tak w ogóle, dzięki za spota szczególnie tym którzy byli do samego końca :> Następnym razem zaś tam idziemy, ciekawe na co będziemy mieli smaka no to zesmy sie z puckiem wyzyli po dobrze wykonanej robocie maske cza bylo zminimalizowac Łoooo, ale rzeźnia Ciekawe czy Keżor zdoła se ją wyklepać tera [br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 19:07_________________________________________________ noo padło jedno pytanie, niszczymy? jasne Ty waliłeś z baniaka pewnie, a Dimek z czego?
Pucek Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no co musieliśmy ją spakować bo w końcu mam sedana
gregory Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no co musieliśmy ją spakować bo w końcu mam sedana To kiedy wysyłka?
Pucek Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no co musieliśmy ją spakować bo w końcu mam sedana To kiedy wysyłka? tylko odbiór osobisty
gregory Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Ja bym ją na allegro sprzedał. Zrobił zdjęcie całej, a wysłał -"spakowaną" Jakby się kupujący rzucał to mógłbyś powiedzieć że nikt nie chciał przyjąć przesyłki i musiałeś dobrze spakować
gregory Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 to był by niezły polew :polew: Śmiejesz się, ale kumpel na allegro kupił kiedyś używany dysk twardy i ktoś mu kamień przysłał :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 to był by niezły polew :polew: Śmiejesz się, ale kumpel na allegro kupił kiedyś używany dysk twardy i ktoś mu kamień przysłał :gwizdanie: kiedyś tak się robiło a patrz jaki rasowy
gregory Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Pucek z serii "znajdź różnice" :polew:
diman Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no i sie z imprezy nici zrobily dopiero z zakupow wrocilem ;( ale mysle ze odrobimy napewno (pucek gregor ) sorry nastepnym razem
Pucek Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 no i sie z imprezy nici zrobily dopiero z zakupow wrocilem ;( ale mysle ze odrobimy napewno (pucek gregor ) sorry nastepnym razem luzik Diman już dzisiaj u Ciebie limit dobroci wyczerpałem
Rekomendowane odpowiedzi