Mario22 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 qwa to jest spam A wiesz co to jest ???? :ssij: :ssij: :ssij: :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 qwa to jest spam A wiesz co to jest ???? :ssij: :ssij: :ssij: :polew: :polew: nie ,ja jeszcze jestem młody ALE TY pewnie jestes na topie w :polew:
Mario22 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 qwa to jest spam A wiesz co to jest ???? :ssij: :ssij: :ssij: :polew: :polew: nie ,ja jeszcze jestem młody ALE TY pewnie jestes na topie w :polew: Nie bedę się zniżał do twojego poziomu i odpowiadał na ten jakże żenujący post....
Bulik Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 qwa to jest spam A wiesz co to jest ???? :ssij: :ssij: :ssij: :polew: :polew: nie ,ja jeszcze jestem młody ALE TY pewnie jestes na topie w :polew: Nie bedę się zniżał do twojego poziomu i odpowiadał na ten jakże żenujący post.... NFS NFS i tak w kółko :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 12:56_________________________________________________a potem pitek w robocie i znowu
Bulik Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Z rana z rana :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: to kiedy masz wieczór ??
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 po robocie jednak dobrze że się skusiłem żeby iść :>
czester Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Z rana z rana :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: to kiedy masz wieczór ?? No co weekend jest
gregory Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 tu musze ci Mateuszu przyznac racje jak opanowales drift to bylo juz pieknie :kox: też mi się strasznie spodobało Damianie Dzięki za dobrą wskazówkę Dziadek wymiata Z rana Czemu się tak szybko zwinąłeś, miałeś się ślizgać :gwizdanie:
czester Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Gregorku poślizgałem się trochę wcześniej, a zwinąłem się bo na imprezę jechałem mam nadzieję, że za tydzień zostanę dłużej. A guru nie urwał sobie koła na tym krawężniku ? :gwizdanie:
gregory Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 KARAMBOL NA A4 http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/wielki-karambol-na-slasku-autostrada-a4-zablokowan,1,4016423,region-wiadomosc.html O tym właśnie Dimek i Pucek mówiłem co na RMF-ie trąbili, że blokada, ale wcale nie narzekam że musieliśmy jechać przez miasta [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 14:44_________________________________________________ Gregorku poślizgałem się trochę wcześniej, a zwinąłem się bo na imprezę jechałem Luzik [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 14:48_________________________________________________http://heffnersperformance.com/r8twinturbopcis.htm\ Dźwięk silnika wyrywa z butów :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 no i mikolaj byl i nie dal plamy dzieci przyjely go troche z nerwem ale wspominaja go milo
Mario22 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 no i mikolaj byl i nie dal plamy dzieci przyjely go troche ze z nerwem ale spominaja go milo Umnie też był i przyniósł mi nowa gre na Ps3.. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Moja Pani Mikołajowa Wie co jej Miś lubi najbardziej... nowe wyścigi... :decayed:
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 a ja sobie sam zrobiłem mikołaja 700 zł zostawiłem na ciuchy, oczywiście potrzebne do wyjazdu w góry
diman Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 a ja sobie sam zrobiłem mikołaja 700 zł zostawiłem na ciuchy, oczywiście potrzebne do wyjazdu w góry czyli organizujemy ten wyjazd na 100% juz tak bo ja sie oczywiscie pisze z moja ciezarowka jak pojada rowniez inne kobiety dla podczymania rozmowy w barze pod stokiem
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 a ja sobie sam zrobiłem mikołaja 700 zł zostawiłem na ciuchy, oczywiście potrzebne do wyjazdu w góry czyli organizujemy ten wyjazd na 100% juz tak bo ja sie oczywiscie pisze z moja ciezarowka jak pojada rowniez inne kobiety dla podczymania rozmowy w barze pod stokiem oczywiście!!! kupiłem fajną kurtkę, nową czapkę i koszulkę termo coś tam, brakuje mi jeszcze gogli bo nie mogłem się zdecydować jutro chyba wyciągam narty :>
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 a ja sobie sam zrobiłem mikołaja 700 zł zostawiłem na ciuchy, oczywiście potrzebne do wyjazdu w góry czyli organizujemy ten wyjazd na 100% juz tak bo ja sie oczywiscie pisze z moja ciezarowka jak pojada rowniez inne kobiety dla podczymania rozmowy w barze pod stokiem tylko napiszcie kiedy z kilkudniowym wyprzedzeniem [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 18:16_________________________________________________ a ja sobie sam zrobiłem mikołaja 700 zł zostawiłem na ciuchy, oczywiście potrzebne do wyjazdu w góry czyli organizujemy ten wyjazd na 100% juz tak bo ja sie oczywiscie pisze z moja ciezarowka jak pojada rowniez inne kobiety dla podczymania rozmowy w barze pod stokiem oczywiście!!! kupiłem fajną kurtkę, nową czapkę i koszulkę termo coś tam, brakuje mi jeszcze gogli bo nie mogłem się zdecydować jutro chyba wyciągam narty :> tak szybko nie jeździsz - nie potrzebujesz :decayed:
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 dla mnie najlepszy był by poniedziałek zaraz po świętach, bo mam na noc niestety o urlopie mogę zapomnieć [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 18:17_________________________________________________Królu, nie pitol, jak te armatki nawalały to nic momentami nie widziałem
Rekomendowane odpowiedzi