gregory Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ostatni rzeźki weekend był za***isty nie tylko na quatro :gwizdanie: Faaaaaajnie tak:ok2:
Lukasch44 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 siema kapelusznikom ja to bym chyba za cholerę nie wyskoczył z dobrego samolota
Skydiver Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 ja to bym chyba za cholerę nie wyskoczył z dobrego samolota Uwierz mi że lepiej wyskakiwać ze sprawnego niż spie...... z niesprawnego
miron78 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 lepie wyskoczyć z domu na browara
czester Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 15:21_________________________________________________Pucek gdzieś koło Rybnika jest ponoć płyta lotniska, która można wynająć na parę h, słyszałeś o czymś takim ?
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 15:21_________________________________________________Pucek gdzieś koło Rybnika jest ponoć płyta lotniska, która można wynająć na parę h, słyszałeś o czymś takim ? a no jest, kilometr od mojego domu płyta lotniska jest trawiasta... gdyby była betonowa (a ma być) :gwizdanie:
czester Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 A słyszałem właśnie, że jest betonowa, ale jak trawa to d*pa
A-rek Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 A słyszałem właśnie, że jest betonowa, ale jak trawa to pupa betonowa jest czesc pod lądowisko helikopterów
Rekomendowane odpowiedzi