gregory Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 jak tam zlocik niewiem Nie ściemniej, byłeś pewnie Ale doczytałeś co było pisane
Bulik Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 jak tam zlocik niewiem Nie ściemniej, byłeś pewnie Ale doczytałeś co było pisane no własnie nie ,,,,miałem juz dzisiaj jechac na wekend do brennej i smigac na desce i chyba pojade jutro
gregory Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 jak tam zlocik niewiem Nie ściemniej, byłeś pewnie Ale doczytałeś co było pisane no własnie nie ,,,,miałem juz dzisiaj jechac na wekend do brennej i smigac na desce i chyba pojade jutro To dawaj z nami jutro do Wisły
Bulik Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 jak tam zlocik niewiem Nie ściemniej, byłeś pewnie Ale doczytałeś co było pisane no własnie nie ,,,,miałem juz dzisiaj jechac na wekend do brennej i smigac na desce i chyba pojade jutro To dawaj z nami jutro do Wisły mam tu taką niezorganizowaną ekipe ,coś jescze modzą (ale moze coś pochytam) :gwizdanie:
diman Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 jak tam zlocik niewiem Nie ściemniej, byłeś pewnie Ale doczytałeś co było pisane no własnie nie ,,,,miałem juz dzisiaj jechac na wekend do brennej i smigac na desce i chyba pojade jutro To dawaj z nami jutro do Wisły mam tu taką niezorganizowaną ekipe ,coś jescze modzą (ale moze coś pochytam) :gwizdanie: dowej nie zastanawiej sie
diman Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 ogladales mi ta plyte moze a i moze na ogolnym zapytam ma ktos pozyczyc colina 2.0 na okres swiad kolega potrzebuje
gregory Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 jakas zbiórka jest itp. Taak, zorganizowana akcja :>
Bulik Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 jakas zbiórka jest itp. Taak, zorganizowana akcja :> :doh1: a to nie jade :polew:
krolu Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 ogladales mi ta plyte moze a i moze na ogolnym zapytam ma ktos pozyczyc colina 2.0 na okres swiad kolega potrzebuje tak jest na necie, daj znać kiedy wpadasz
diman Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 ogladales mi ta plyte moze a i moze na ogolnym zapytam ma ktos pozyczyc colina 2.0 na okres swiad kolega potrzebuje tak jest na necie, daj znać kiedy wpadasz ok
diman Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Mam colina na dysku Łooooogień to nagraj mi go na na plyte jak mozesz kolega potrzebuje
gregory Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Mam colina na dysku Łooooogień to nagraj mi go na na plyte jak mozesz kolega potrzebuje Spox, wypali się
diman Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Mam colina na dysku Łooooogień to nagraj mi go na na plyte jak mozesz kolega potrzebuje Spox, wypali się
Mario22 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Chopy znocie tego geja??? :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 :laghing2: wygląda jak Saudyjski handlarz
diman Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Chopy znocie tego geja??? :polew: :polew: :polew: ten to sie fuchy dorobil a mial miec kierownicze stanowisko :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 :laghing2: wygląda jak Saudyjski handlarz :polew: :polew: Przyjezdny z Rumunii nie ma gdzie nocować....[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 23:24_________________________________________________ Chopy znocie tego geja??? :polew: :polew: :polew: ten to sie fuchy dorobil a mial miec kierownicze stanowisko :gwizdanie: To jest strój na specjalne okazje... pod tym ma normalne ciuchy.... ale wyglądał mega... prawie jak koks... :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi