Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 speluna srednia wieku to 16 :gwizdanie: fijolet miales mi tego vipa pod nick przenies (juz tydzien minął)
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 a pozatym rosne i rosne [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 09:32_________________________________________________ja dzisiaj mam wolne a oni koksownie zamknęli
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 dzien dobry no to na dzisiaj starczy gadki :polew: :polew: dzisiaj kazdy bedzie zarobiony przy salatkach na impreze wiec nie bedzie z kim gadac :gwizdanie: diman trzeba sprawdzac co chwila czy aby sie alkohol nie popsuł [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 09:35_________________________________________________ glucie lece obadac czy mi sie nie zsiadło piwo
moskal Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 lece obadac czy mi sie nie zsiadło piwo :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 moskal Wszystkiego dobrego na nowy rok i żeby Twoja Cie kochała tak jak mnie kocha
Guregoru Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 moskal Wszystkiego dobrego na nowy rok i żeby Twoja Cie kochała tak jak mnie kocha I widzisz Moskal spełniło się twoje marzenie... Vip się do Ciebie odezwał
moskal Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 moskal Wszystkiego dobrego na nowy rok i żeby Twoja Cie kochała tak jak mnie kocha mironku Również Ci zycze Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku i żeby moja Ci dawała tak dobrze jak mi daje :polew: I widzisz Moskal spełniło się twoje marzenie... Vip się do Ciebie odezwał kluseczko , tutaj w Warszawce jest wystarczająco duzo Vip-ów ale ciesze sie ze ten jedyny śląski rodzynek złożył mi zyczenia , jestem zaszczycony
diman Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Dobry, dobry, dobry, bobry nastepny ranny ptaszek
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 lece obadac czy mi sie nie zsiadło piwo :polew: :polew: jest dobre moskal Wszystkiego dobrego na nowy rok i żeby Twoja Cie kochała tak jak mnie kocha to pojechał :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Cześć brzydale od nowego roku postaram się być bardziej miły
Bulik Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Cześć brzydale od nowego roku postaram się być bardziej miły jaa yhymm :polew: [br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 13:33_________________________________________________ ! j**ana :kox: od 2min sie zaczyna :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi