ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Robercie niestety nie miałem okazji być na spocie w Rybniku tak więc nie kojarzę was tak dobrze, żeby wszystkich super pamiętać Ale nie ma tego złego.., jeszcze przyjdzie czas zapraszamy
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Znaczy wiesz, raczej się nie miniemy w tym ośrodku tego nie wiemy :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
gregory Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zresztą pewnie trudno was z Łatkiem będzie nie zauważyć
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zresztą pewnie trudno was z Łatkiem będzie nie zauważyć sie okaze , ja nie pije :naughty: :naughty: :naughty:
gregory Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zresztą pewnie trudno was z Łatkiem będzie nie zauważyć sie okaze , ja nie pije :naughty: :naughty: :naughty: Palenie szkodzi
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 ilu od was jedzie na zimowy ??? ty , krolu , pucek..... jakieś 1,5 ikarusa będzie
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zresztą pewnie trudno was z Łatkiem będzie nie zauważyć sie okaze , ja nie pije :naughty: :naughty: :naughty: Palenie szkodzi :polew: :polew: :polew: :polew: zobaczymy komu co bardziej zaszkodzi - mi palenie czy tobie picie :naughty: :naughty: :naughty: :kox: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 22:04_________________________________________________A tak prawde mówiąc to nie pije od jakiegoś czasu wódy bo za***iście choruje , i kiedy moge to staram sie nie pic , mówie o wódce , piwem moge sie uj***ć do nieprzytomności i nic mi nie jest. wiec na zlocie pelen czilałt :naughty: :naughty: :naughty: zielone i bro [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 22:16_________________________________________________ ilu od was jedzie na zimowy ??? ty , krolu , pucek..... jakieś 1,5 ikarusa będzie im wiecej tym lepiej
gregory Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja tam se mogę wypić, choć wolałbym się tak samo dobrze bawić bez alko jak z :gwizdanie: No, ale po lako i tak jest lepsza zabawa.
MAJKI Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Gregor a jak sie dzis czujecie ?? był tylko jeden drin?
Pucek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Gregor a jak sie dzis czujecie ?? był tylko jeden drin? :doh1:
MAJKI Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Gregor a jak sie dzis czujecie ?? był tylko jeden drin? :doh1: wiedziałem że tak bedzie Wy w dwójke + Stasiu i Kedzior :gwizdanie: i jeden drin
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 Gregor a jak sie dzis czujecie ?? był tylko jeden drin? :doh1: wiedziałem że tak bedzie Wy w dwójke + Stasiu i Kedzior :gwizdanie: i jeden drin
gregory Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Gregor a jak sie dzis czujecie ?? był tylko jeden drin? Cze ść
diman Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 no i po imprezie znowu wóda a jak tam u ciebie teściowa postawiła
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 no i po imprezie znowu wóda a jak tam u ciebie teściowa postawiła troszkę
diman Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 no i po imprezie znowu wóda a jak tam u ciebie teściowa postawiła troszkę czyli nie ma fazy
Pucek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a4-2-0tdi-170km-s-line-i1397803443.html fajna
Rekomendowane odpowiedzi