gregory Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 A jednak zrobiłem coś pożytecznego. Poćwiczyłem na Atlasie plecy, znaczy bary No i styknie.
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 a ja dziś w sumie tylko przelew odebrałem - nudna robota
ROBERT Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 a ja dziś w sumie tylko przelew odebrałem - nudna robota To w końcu doszedł ten mój
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 tak - ale grudniowy :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 tak - ale grudniowy :gwizdanie: no wiem za styczeń , też będzie ... troszkę spóźniony zbieram na BT
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 z takim wytłumaczeniem - poczekam
gregory Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 tak - ale grudniowy :gwizdanie: no wiem za styczeń , też będzie ... troszkę spóźniony zbieram na BT Dobrze policz, 0,7 na każdego ziomka ze spotów Śląskich
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 tak - ale grudniowy :gwizdanie: no wiem za styczeń , też będzie ... troszkę spóźniony zbieram na BT Dobrze policz, 0,7 na każdego ziomka ze spotów Śląskich ty nie mądruj bo od ciebie od listopada nic nie mam :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dobrze policz, 0,7 na każdego ziomka ze spotów Śląskich Z tym do Wilmy i Decks'a
gregory Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 tak - ale grudniowy :gwizdanie: no wiem za styczeń , też będzie ... troszkę spóźniony zbieram na BT Dobrze policz, 0,7 na każdego ziomka ze spotów Śląskich ty nie mądruj bo od ciebie od listopada nic nie mam :gwizdanie: Odemnie latają tylko bociany
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 tak - ale grudniowy :gwizdanie: no wiem za styczeń , też będzie ... troszkę spóźniony zbieram na BT Dobrze policz, 0,7 na każdego ziomka ze spotów Śląskich ty nie mądruj bo od ciebie od listopada nic nie mam :gwizdanie: Odemnie latają tylko bociany to niezłe mają opóźnienia
gregory Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 tak - ale grudniowy :gwizdanie: no wiem za styczeń , też będzie ... troszkę spóźniony zbieram na BT Dobrze policz, 0,7 na każdego ziomka ze spotów Śląskich ty nie mądruj bo od ciebie od listopada nic nie mam :gwizdanie: Odemnie latają tylko bociany to niezłe mają opóźnienia No wiesz biednemu przeważnie wiatr w oczy, teraz jakieś mgły, paraliże, wilki z lasu itp..
diman Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 ale się dzisiaj przejebana szychta skroiła spadł nam koleś z dachu i go helikopterem wywozili do szpitala do sosnowca ;( oczywiście dzięki bogu żyje normalnie k**wa przejebane z wyplata się spóźniają tak jak gregory pisał biednemu zawsze wiatr w oczy
Rekomendowane odpowiedzi