gregory Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 poważnie? :> bierzesz przykład z najlepszego Pewnie z Dimana, program oszczędnościowy. Zbiera na B8
diman Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 poważnie? :> bierzesz przykład z najlepszego Pewnie z Dimana, program oszczędnościowy. Zbiera na B8 :gwizdanie: dobry w nocy
gregory Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 dobry w nocy Co ty nocny marek Pojawiasz się o czasie jak wampiry z trumien wychodzą
diman Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 dobry w nocy Co ty nocny marek Pojawiasz się o czasie jak wampiry z trumien wychodzą wróciłem z kasia z jazd dalem jej troche pojezdzic jutro ma egzamin i musze przyznac ze nawet sobie radzi na drodze musle ze jutro zda
gregory Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 dobry w nocy Co ty nocny marek Pojawiasz się o czasie jak wampiry z trumien wychodzą wróciłem z kasia z jazd dalem jej troche pojezdzic jutro ma egzamin i musze przyznac ze nawet sobie radzi na drodze musle ze jutro zda No ja bym już kupował finkę na twoim miejscu. Krolu ściągnie film i
diman Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 dobry w nocy Co ty nocny marek Pojawiasz się o czasie jak wampiry z trumien wychodzą wróciłem z kasia z jazd dalem jej troche pojezdzic jutro ma egzamin i musze przyznac ze nawet sobie radzi na drodze musle ze jutro zda No ja bym już kupował finkę na twoim miejscu. Krolu ściągnie film i spoko jak tylko zda to masz to u mnie jak w banku
gregory Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 dobry w nocy Co ty nocny marek Pojawiasz się o czasie jak wampiry z trumien wychodzą wróciłem z kasia z jazd dalem jej troche pojezdzic jutro ma egzamin i musze przyznac ze nawet sobie radzi na drodze musle ze jutro zda No ja bym już kupował finkę na twoim miejscu. Krolu ściągnie film i spoko jak tylko zda to masz to u mnie jak w banku Ale ja mam w Polbanku, a tam jest 5,5% To wiesz jakieś gratisy też muszą być jak obiecujesz
diman Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 dobry w nocy Co ty nocny marek Pojawiasz się o czasie jak wampiry z trumien wychodzą wróciłem z kasia z jazd dalem jej troche pojezdzic jutro ma egzamin i musze przyznac ze nawet sobie radzi na drodze musle ze jutro zda No ja bym już kupował finkę na twoim miejscu. Krolu ściągnie film i spoko jak tylko zda to masz to u mnie jak w banku Ale ja mam w Polbanku, a tam jest 5,5% To wiesz jakieś gratisy też muszą być jak obiecujesz spokojnie beda i gratisy
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 ciućmoki może poruszymy jakiś temat :gwizdanie:
badboy Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Gleiwitze jakoś Wam tematów zaczęło brakować po przekroczeniu 4 tysi :gwizdanie: no chyba żeście samymi kapeluszami dobili do tych 4 tysiaków :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 nikt nie ma czasu, zauważ że spotykamy się często poza spotami, więc o czym tu gadać
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 badboy - dostarcz nam tematów do rozmów i pojedź kiedyś z nami na impreze
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 badboy - dostarcz nam tematów do rozmów i pojedź kiedyś z nami na impreze noooooo szczególnie w miejsce gdzie jeszcze nie byliśmy, pewnie będzie dym
badboy Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 badboy - dostarcz nam tematów do rozmów i pojedź kiedyś z nami na impreze zabrzmiało to jak propozycja nie do odrzucenia
diman Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 dobry sie tematy skonczyly bo sie widzimy co drugi dzionek i imprezy co tydzien to o czym tu jeszcze na forum gadac jak wszystko poza powiedziane :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi