badboy Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 trzeba sie szkolic zeby moc potem ciezko pracowac Ciekawy sposób rozumowania gdyby wszyscy wychodzili z takiego założenia uczył by sie w Polsce tylko Pucek :decayed:
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 To ja się nie będę szkolił i nie będę musiał ciężko pracować
egon47 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 pracusie ,lenie i gieje Siema Pulik co tam u Ciebie cos zadko bywasz na spotach
Bulik Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 pracusie ,lenie i gieje Siema prezesie Bulik :notworthy: co tam u Ciebie cos zadko bywasz na spotach a zabiegany jestem robota-trening i tak w kółko za tydzień sie zjawie siema diman
badboy Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 21:02_________________________________________________ :decayed:
Skydiver Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 trzeba sie szkolic zeby moc potem ciezko pracowac Ucz się ucz a bedziesz pracował przy
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 z rana Co tak wcześnie dzisiaj Się pracuje
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 czesc! jak na przeswitleniu mi nic nie wyjdzie to dzosiaj wpadne
gregory Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Gdzie w naszej okolicy wymieniają najtaniej szyby samochodowe? Ale tak żeby mi nie wypadła następnego dnia [br Gregor tu Ci nie wypadnie jak założą http://www.nextautoglass.pl/ i to jest ta firma co kiedyś była w brzezince :gwizdanie: tylko mają nową siedzibę Dzwoniłem do nextautoglas i ryknęli 375zł- szyba z wymianą + ta listewka u góry nad szybą co jest, bo według technologii wymiany szyby powinno się tą listewkę za każdym razem wymienić. Dzwoniłem też tam gdzie dotychczas jeździłem jak miałem coś z szybą czyli do Glas Mobil w Bytomiu i powiedział mi za to samo 370zł. Tak więc ceny bardzo podobne.
Guregoru Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 czesc! jak na przeswitleniu mi nic nie wyjdzie to dzosiaj wpadne A co żeś narobił
gregory Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 czesc! jak na przeswitleniu mi nic nie wyjdzie to dzosiaj wpadne A co żeś narobił Fikołka z deską, aż się gwiazdki pokazały :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 czesc! jak na przeswitleniu mi nic nie wyjdzie to dzosiaj wpadne A co żeś narobił Fikołka z deską, aż się gwiazdki pokazały :gwizdanie: i to akurat nie jest śmieszne
Rekomendowane odpowiedzi