mech15 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 dawno tego u nas nie było dzięki temu mogę być na bieżąco :> a temu dalej robal po ekranie chodzi witaj mech witam tate dimana, robal zostaje (sprawdź sobie antywirusa) :decayed:
diman Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 dawno tego u nas nie było dzięki temu mogę być na bieżąco :> a temu dalej robal po ekranie chodzi witaj mech witam tate dimana, robal zostaje (sprawdź sobie antywirusa) :decayed: :> spoko mam dobrego opanuje sprawe
miron78 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 w ten dzień zakochanych - jak tam Pucek - koledzy przychodzą dzisiaj
MAJKI Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 w ten dzień zakochanych - jak tam Pucek - koledzy przychodzą dzisiaj :polew:
miron78 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 Majki - daj cynka jak będziesz miał nr tel. bo dziś jadę do zabrza to bym tam sobie podjechał
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 w ten dzień zakochanych - jak tam Pucek - koledzy przychodzą dzisiaj pucek ma dzisiaj egzamin POWODZENIA i pewnie chłopaki są ustawiani na wieczorne godziny jak zda będą opijać no i witam w te amerykańskie święto
miron78 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 w ten dzień zakochanych - jak tam Pucek - koledzy przychodzą dzisiaj pucek ma dzisiaj egzamin POWODZENIA i pewnie chłopaki są ustawiani na wieczorne godziny jak zda będą opijać no i witam w te amerykańskie święto komunistyczne chyba dzień zakochanych powinno sie spędzić ze swoją miłością ponoć - czyli dzisiaj Dorota zrozumie czemu cały dzień w garażu siedzę
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 w ten dzień zakochanych - jak tam Pucek - koledzy przychodzą dzisiaj pucek ma dzisiaj egzamin POWODZENIA i pewnie chłopaki są ustawiani na wieczorne godziny jak zda będą opijać no i witam w te amerykańskie święto komunistyczne chyba dzień zakochanych powinno sie spędzić ze swoją miłością ponoć - czyli dzisiaj Dorota zrozumie czemu cały dzień w garażu siedzę no ja wlasnie tez tak do tego podchodzę i zaraz śmigam do garażu podjąć dalsze walki z siedzeniem TO MUSI qr** GRZAĆ !!!!! :evil:
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Miron, wp***dol :gwizdanie: Diman, wp***dol od dzisiaj jestem Górnik zdaaaaaaaaaałeeeeeeeeeeeeeeeem plan na dzisiaj, chwilę na necie, potem do garażu :gwizdanie: a potem po kwiaty i do kolegi wieczorem zgon
Pucek Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 :polew: a gdzie czas na lody też idę, do fokusa
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 nie ma to jak konkretne rezanie :kox: została postawiona diagnoza mata grzewcza siedziska do wymiany ;( ASO jak zwykle sporo sobie krzyczą niecałe 400zł cza będzie poszukać coś innego no ale już znam konstrukcje mojego stołka
Bulik Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 od dzisiaj jestem Górnik zdaaaaaaaaaałeeeeeeeeeeeeeeeem plan na dzisiaj, po kwiaty i do kolegi wieczorem zgon to gratki rylu :oklaski: :oklaski: :oklaski:...a z tym randkowaniem to wiesz luuuuuuz nie pokazuj ze jestes łatwy :polew: siema walentynki
Miszka82 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 nie ma to jak konkretne rezanie :kox: została postawiona diagnoza mata grzewcza siedziska do wymiany ;( ASO jak zwykle sporo sobie krzyczą niecałe 400zł cza będzie poszukać coś innego no ale już znam konstrukcje mojego stołka kiedy wrzucasz swoją B7 na salony ?
diman Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 nie ma to jak konkretne rezanie :kox: została postawiona diagnoza mata grzewcza siedziska do wymiany ;( ASO jak zwykle sporo sobie krzyczą niecałe 400zł cza będzie poszukać coś innego no ale już znam konstrukcje mojego stołka kiedy wrzucasz swoją B7 na salony ?
gregory Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Jymu chyba rozchodziło sie o slalomy Diman, ale z ciebie rezocz nie pogadasz
Rekomendowane odpowiedzi