Mario22 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Tam wystarczy tylko wrzucić do zalewu... piranie i gigantyczne ryby zrobia swoją robote...
Mario22 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 chcielibyście mieszkać w Rybniku Ja nie bo za daleko bym miał do roboty... ale poza tym jest wporzo...
Pucek Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 dziwne, bo ja nie lubię tego miasta :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 dziwne, bo ja nie lubię tego miasta :gwizdanie: No wiadomo że nRybnik to nie knurów ... nie masz tam nawet jednej austostrady a my tu prosze dwie... ale nie jest chyba az tak źle...
Pucek Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 dziwne, bo ja nie lubię tego miasta :gwizdanie: No wiadomo że nRybnik to nie knurów ... nie masz tam nawet jednej austostrady a my tu prosze dwie... ale nie jest chyba az tak źle... nie chodzi o to, chodzi o centrum, Ty Knurów możesz porównać do 2 wiosek leżących obok mojej
diman Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 no no no panowie chola ja tu mieszkam i podoba mi sie te miasto
Pucek Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 knurków to taka duża wieś, osobiście wolę SG
diman Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 knurków to taka duża wieś, osobiście wolę SG bo tu nie mieszkasz a gliwice nie sa takie wlasnie fajne :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 knurków to taka duża wieś, osobiście wolę SG bo tu nie mieszkasz a gliwice nie sa takie wlasnie fajne :gwizdanie: ta Knurów otrzymał prawa miejskie odkąd Miron zakupił B8
Lukasch44 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Gliwice nie fajne no masz szczęście że to w urodziny Ci się wyrwało hehehe wszędzie fajnie gdzie nas nie ma :gwizdanie: no a po za tym to 100 Lat Seniorze
Mario22 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Świeta prawda... niech się juz zaczyna sezon 1/4 mili to bedzie gdzie jeździc i jak spedzac czas a nie siedząc w domu na forum produkujac duże ilosci spamu...
czester Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Wszystkiego dobrego Dimek Tak myślałem mario, że albo zaraz przylecisz do nas, albo będziesz foty pstrykał
Mario22 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Wszystkiego dobrego Dimek Tak myślałem mario, że albo zaraz przylecisz do nas, albo będziesz foty pstrykał A widziales mnie???
diman Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 knurków to taka duża wieś, osobiście wolę SG bo tu nie mieszkasz a gliwice nie sa takie wlasnie fajne :gwizdanie: ta Knurów otrzymał prawa miejskie odkąd Miron zakupił B8 kolego tu cie pewnie zdziwie ale knurów ma prawa miejskie od po nad 700 lat :gwizdanie: [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 12:20_________________________________________________ Gliwice nie fajne no masz szczęście że to w urodziny Ci się wyrwało hehehe wszędzie fajnie gdzie nas nie ma :gwizdanie: no a po za tym to 100 Lat Seniorze :gwizdanie: ups za zyczenia dzieki [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 12:21_________________________________________________ Wszystkiego dobrego Dimek Tak myślałem mario, że albo zaraz przylecisz do nas, albo będziesz foty pstrykał dzieki
Miszka82 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 knurków to taka duża wieś, osobiście wolę SG bo tu nie mieszkasz a gliwice nie sa takie wlasnie fajne :gwizdanie: ta Knurów otrzymał prawa miejskie odkąd Miron zakupił B8 kolego tu cie pewnie zdziwie ale knurów ma prawa miejskie od po nad 700 lat :gwizdanie: [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 12:20_________________________________________________ Gliwice nie fajne no masz szczęście że to w urodziny Ci się wyrwało hehehe wszędzie fajnie gdzie nas nie ma :gwizdanie: no a po za tym to 100 Lat Seniorze :gwizdanie: ups za zyczenia dzieki [br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 12:21_________________________________________________ Wszystkiego dobrego Dimek Tak myślałem mario, że albo zaraz przylecisz do nas, albo będziesz foty pstrykał dzieki gdyby nie google albo wikipedia to pewnie byś nie wiedział
czester Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Wszystkiego dobrego Dimek Tak myślałem mario, że albo zaraz przylecisz do nas, albo będziesz foty pstrykał A widziales mnie??? ale czułem twoją obecność
Rekomendowane odpowiedzi