krolu Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 no właśnie, mowa była o SG, jak dzwoniłeś z propozycją SK to już byłem po browarku i drinku, więc nie mogłem prowadzić, a szkoda, bo miałem zajebistą ochotę na imprezę ja bylem i bylo za***iście no i niezle panny z zabrza byly to nie zależy od ich wyglądu tylko od ilości alko :naughty:
diman Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 no właśnie, mowa była o SG, jak dzwoniłeś z propozycją SK to już byłem po browarku i drinku, więc nie mogłem prowadzić, a szkoda, bo miałem zajebistą ochotę na imprezę ja bylem i bylo za***iście no i niezle panny z zabrza byly to nie zależy od ich wyglądu tylko od ilości alko :naughty: one były trzeżwe przyjechały autem :gwizdanie:
gregory Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Ale się wczoraj załatwiłem I najgorsze, że nie wiem czym. Masakra. Z łóżka wyszedłem o 16 dopiero bo nie miałem siły wcześniej. Słaba forma ostatnio.
Guregoru Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 w ten piękny wiosenny poniedziałkowy poranek
Rekomendowane odpowiedzi