diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 zawias w 100% gotowy - śruby zabezpieczające założone :cool1: :oklaski: no i kiedy zakładasz jak prezes Pucek się ogarnie...
krolu Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 nie będę go naciskać i tak wszyscy znajomi z spoza a4klubu mowią, że jest ogień- kuźwa tylko wy takie zobaczenie macie ... :wallbash: po co ja się tu zapisywałem miał bym 15 słoneczka i LANS na Chorzowie by był
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 nie będę go naciskać i tak wszyscy znajomi z spoza a4klubu mowią, że jest ogień- kuźwa tylko wy takie zobaczenie macie ... :wallbash: po co ja się tu zapisywałem miał bym 15 słoneczka i LANS na Chorzowie by był mi tez sie widzi :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 19:38_________________________________________________ale wieje nudą na tym forum dzisiaj :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 nie będę go naciskać i tak wszyscy znajomi z spoza a4klubu mowią, że jest ogień- kuźwa tylko wy takie zobaczenie macie ... :wallbash: po co ja się tu zapisywałem miał bym 15 słoneczka i LANS na Chorzowie by był mi tez sie widzi :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 19:38_________________________________________________ale wieje nudą na tym forum dzisiaj :gwizdanie: nooooooooo E tam zaraz nuda... weekend jest i ludzie odpoczywają
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Po robocie :gwizdanie: Prezes Pucek miał dla Ciebie czas w czwartek, ALE wolałeś ciś bajer z laskami, teraz albo wolne (TY) albo poczekasz do Soboty (nic pewnego) :gwizdanie: Nie ma lipy Za to w poniedziałek ogarniam swój zawias i ładuję prosie na auto
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ciekawe jak to będzie na żywo
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ja już widziałem, mi się w ciul podobało a była wtedy koza, jak u Ciebie Miron :>
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ja już widziałem, mi się w ciul podobało a była wtedy koza, jak u Ciebie Miron :>
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Po robocie :gwizdanie: Prezes Pucek miał dla Ciebie czas w czwartek, ALE wolałeś ciś bajer z laskami, teraz albo wolne (TY) albo poczekasz do Soboty (nic pewnego) :gwizdanie: Nie ma lipy Za to w poniedziałek ogarniam swój zawias i ładuję prosie na auto nareszcie bo na tych słońcach to żadnej porządnej laski nie wyrwiesz na wsi
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Po robocie :gwizdanie: Prezes Pucek miał dla Ciebie czas w czwartek, ALE wolałeś ciś bajer z laskami, teraz albo wolne (TY) albo poczekasz do Soboty (nic pewnego) :gwizdanie: Nie ma lipy Za to w poniedziałek ogarniam swój zawias i ładuję prosie na auto nareszcie bo na tych słońcach to żadnej porządnej laski nie wyrwiesz na wsi jakąś by tam wyrwał.... najsłabszą, chorą w stadzie by poderwał
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ja na auto nie wyrywam :gwizdanie: tylko na osobisty urok, dlatego nikogo nie mam
miron78 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ja na auto nie wyrywam :gwizdanie: tylko na osobisty urok, dlatego nikogo nie mam kiedyś poznasz miłą, niewidomą dziewczyne - tylko bądź cierpliwy [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 23:12_________________________________________________ ja już widziałem, mi się w ciul podobało a była wtedy koza, jak u Ciebie Miron :>
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :polew: taką co grała w strasznym filmie
Pucek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :polew: taką co grała w strasznym filmie a Ty nie kozacz
Rekomendowane odpowiedzi