Bulik Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Bulik gratulacje takie małe info z rezanka, nastawnik pompy zdjęty rozkręcony wyczyszczony, zregenerowany - 5h w plecy ale działa mechanicznie i elektrycznie sprawdzony, we wtorek montaż na aucie, jak to on był przyczyną - a tak pokazywał VAG to właśnie zaoszczędziłem 1400 zł + robociznę a jak nie bo spodziewam się też tego, że pompa siadła i pokazywała błąd nastawnika to nadal auto będzie stało Noo noo noooo :gwizdanie: najlepsze kwestia dorobienie specjalnego klu cza trójkątnego 8mm - bierzesz nasadkę "7" klepiesz 3 razy kleszczami i odkręcasz :naughty: prawie jak w ASO :gwizdanie:
diman Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Bulik gratulacje takie małe info z rezanka, nastawnik pompy zdjęty rozkręcony wyczyszczony, zregenerowany - 5h w plecy ale działa mechanicznie i elektrycznie sprawdzony, we wtorek montaż na aucie, jak to on był przyczyną - a tak pokazywał VAG to właśnie zaoszczędziłem 1400 zł + robociznę a jak nie bo spodziewam się też tego, że pompa siadła i pokazywała błąd nastawnika to nadal auto będzie stało szacun rezacz
Pucek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Mam z kopalni taki klucz parę rozmiarów w jednym, taki uniwersalny jakby
krolu Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ] prawie jak w ASO :gwizdanie: w ASO nie mają takiego klucza bo nie zajmują sie naprawą tych pomp :gwizdanie: więc lepiej niż w ASO szacun rezacz generalnie to pompa i tak jest spisana na straty dlatego się za to zabrałem, bez obawy, że coś zepsuję a może zadziałać :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Diman - jak będziesz zapraszał Gurego to do mnie nawet nie dzwoń Kolega
Pucek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=200295.msg2363033#new Diman, kiedy rezasz?
diman Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=200295.msg2363033#new Diman, kiedy rezasz? ciekawe ale u mnie raczej takie mody sie nie pojawia :gwizdanie: jedyna co sie jeszcze pojawi to korekta i zmiana tej pompy i wywalenie walkow jak będę robił rozrząd
miron78 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 dla tych co nie widzieli wczoraj na żywo bo nie mieli na paliwo że wpaść na zlota
krolu Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 dla tych co nie widzieli wczoraj na żywo bo nie mieli na paliwo że wpaść na zlota ja mam paliwo ale nie mam pompy... kiedy jedziesz na program?
diman Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 dla tych co nie widzieli wczoraj na żywo bo nie mieli na paliwo że wpaść na zlota ja mam paliwo ale nie mam pompy... kiedy jedziesz na program? jak masz paliwo to daj je mnie tobie i tak nie potrzebne [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 22:55_________________________________________________dobra czas na mnie nuda to się walne spać
krolu Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 dla tych co nie widzieli wczoraj na żywo bo nie mieli na paliwo że wpaść na zlota ja mam paliwo ale nie mam pompy... kiedy jedziesz na program? jak masz paliwo to daj je mnie tobie i tak nie potrzebne w baku mam nalane pod korek... musisz sobie spuścić
diman Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 dla tych co nie widzieli wczoraj na żywo bo nie mieli na paliwo że wpaść na zlota ja mam paliwo ale nie mam pompy... kiedy jedziesz na program? jak masz paliwo to daj je mnie tobie i tak nie potrzebne w baku mam nalane pod korek... musisz sobie spuścić a to nie chce pierniczę za dużo roboty
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 dla tych co nie widzieli wczoraj na żywo bo nie mieli na paliwo że wpaść na zlota Żeby to jakoś jeszcze wyglądało...
miron78 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 dla tych co nie widzieli wczoraj na żywo bo nie mieli na paliwo że wpaść na zlota ja mam paliwo ale nie mam pompy... kiedy jedziesz na program? Patryk jeszcze nie wrócił - myślę że do 2 tygodni ta fura już będzie jakoś się odpychać
Mario22 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Z rana :hi: Wczoraj 30zl wydane na myjnie a dzis z rana deszcz... :wallbash: :wallbash: :sick3:
diman Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 no i smingus się pokazał zdziabkę szybciej
Gracjan Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Ja byłem na spocie a i tak nie widziałem fury :gwizdanie: Miron, robi robotę, jest lepiej niż na tych poprzednich :kox:
Rekomendowane odpowiedzi