Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Niestety jestem po trzech browcach więc odpada żebym wsiadl do auta... a kto dokładnie będzie??? Gregor też??? o niego mi najbardziej chodzi bo mówil że ma zamiar byc na miejscu o 9...
diman Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Niestety jestem po trzech browcach więc odpada żebym wsiadl do auta... a kto dokładnie będzie??? Gregor też??? o niego mi najbardziej chodzi bo mówil że ma zamiar byc na miejscu o 9... nie z gregorem nie gadałem on pisał że na browca śmiga u siebie na wsi a do mnie podjeżdza ekipa najlepszych Krolu Pucek Miron Gracia
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Niestety jestem po trzech browcach więc odpada żebym wsiadl do auta... a kto dokładnie będzie??? Gregor też??? o niego mi najbardziej chodzi bo mówil że ma zamiar byc na miejscu o 9... nie z gregorem nie gadałem on pisał że na browca śmiga u siebie na wsi a do mnie podjeżdza ekipa najlepszych Krolu Pucek Miron Gracia :good: [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 21:56_________________________________________________Z prognoz pogody wynika że ma byc pochmurno ale bez opadów deszczu... jedynie wiatr 21km/h
diman Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Niestety jestem po trzech browcach więc odpada żebym wsiadl do auta... a kto dokładnie będzie??? Gregor też??? o niego mi najbardziej chodzi bo mówil że ma zamiar byc na miejscu o 9... nie z gregorem nie gadałem on pisał że na browca śmiga u siebie na wsi a do mnie podjeżdza ekipa najlepszych Krolu Pucek Miron Gracia :good: [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 21:56_________________________________________________Z prognoz pogody wynika że ma byc pochmurno ale bez opadów deszczu... jedynie wiatr 21km/h no to może coś z tego będzie
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2011 jutro kamień z grilem - jakies tam zakupy spożywcze zrobiłem - mamy zakupy dla 8 osób (miron, osiek, diman, krolu, gregor,pucek, gracia ) więc dla jednej osoby jedzonko się jeszcze znajdzie
Bulczas Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 I jak jedziecie bo tez sie wybieram. W opolskim podobno nie ma deszczu :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 siemano pogoda kiepska ale mnie to już wali ZOSTAŁEM OJCEM :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :banan: :banan: :banan1: :banan1: :banan2: :banan2: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :drunk: :drunk: więc niestety Mirek nie gniewaj się będziesz miał trochę więcej tej kiełbachy ale ja z przyczyn naturalnych muszę dac sobie spokój ale do rzeczy Kasia ma się dobrze mały czyli Wiktor ma 3690 i ma 54cm abgara 10/10 jak się ogarnę to cza coś wysiorbac na tą okazję
Miszka82 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 siemano pogoda kiepska ale mnie to już wali ZOSTAŁEM OJCEM :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :banan: :banan: :banan1: :banan1: :banan2: :banan2: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :drunk: :drunk: więc niestety Mirek nie gniewaj się będziesz miał trochę więcej tej kiełbachy ale ja z przyczyn naturalnych muszę dac sobie spokój ale do rzeczy Kasia ma się dobrze mały czyli Wiktor ma 3690 i ma 54cm abgara 10/10 jak się ogarnę to cza coś wysiorbac na tą okazję :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: gratulacje w końcu
Bulczas Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 siemano pogoda kiepska ale mnie to już wali ZOSTAŁEM OJCEM :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :banan: :banan: :banan1: :banan1: :banan2: :banan2: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :drunk: :drunk: więc niestety Mirek nie gniewaj się będziesz miał trochę więcej tej kiełbachy ale ja z przyczyn naturalnych muszę dac sobie spokój ale do rzeczy Kasia ma się dobrze mały czyli Wiktor ma 3690 i ma 54cm abgara 10/10 jak się ogarnę to cza coś wysiorbac na tą okazję No wreszcie i gratulacje :>
Bulczas Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Dimek nie wiesz czy oni lecą na ten Kamień i jak coś to o której się zbierają :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Dimek nie wiesz czy oni lecą na ten Kamień i jak coś to o której się zbierają :gwizdanie: no powiem ci że Pucol Krolu i Gracia są u mnie i średnio im się śpieszy i średnia ochota bo pogoda z d*py ale może się jeszcze zdecydują :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 siemano pogoda kiepska ale mnie to już wali ZOSTAŁEM OJCEM :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :banan: :banan: :banan1: :banan1: :banan2: :banan2: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :drunk: :drunk: więc niestety Mirek nie gniewaj się będziesz miał trochę więcej tej kiełbachy ale ja z przyczyn naturalnych muszę dac sobie spokój ale do rzeczy Kasia ma się dobrze mały czyli Wiktor ma 3690 i ma 54cm abgara 10/10 jak się ogarnę to cza coś wysiorbac na tą okazję no wreszcie pękła wszystkiego dobrego TATO dimanie :oklaski: :oklaski:1-maj- niedziela diman on bedzie nierobol z ranca
Miszka82 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 siemano pogoda kiepska ale mnie to już wali ZOSTAŁEM OJCEM :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :banan: :banan: :banan1: :banan1: :banan2: :banan2: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :drunk: :drunk: więc niestety Mirek nie gniewaj się będziesz miał trochę więcej tej kiełbachy ale ja z przyczyn naturalnych muszę dac sobie spokój ale do rzeczy Kasia ma się dobrze mały czyli Wiktor ma 3690 i ma 54cm abgara 10/10 jak się ogarnę to cza coś wysiorbac na tą okazję no wreszcie pękła wszystkiego dobrego TATO dimanie :oklaski: :oklaski:1-maj- niedziela diman on bedzie nierobol z ranca to tak jak stary
Lukasch44 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 no to się doczekałeś Ojciec Gratulacje!!!!! Teraz dopiero się zacznie
Guregoru Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 siemano pogoda kiepska ale mnie to już wali ZOSTAŁEM OJCEM :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :banan: :banan: :banan1: :banan1: :banan2: :banan2: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :drunk: :drunk: więc niestety Mirek nie gniewaj się będziesz miał trochę więcej tej kiełbachy ale ja z przyczyn naturalnych muszę dac sobie spokój ale do rzeczy Kasia ma się dobrze mały czyli Wiktor ma 3690 i ma 54cm abgara 10/10 jak się ogarnę to cza coś wysiorbac na tą okazję Gratuluje tatusiu :oklaski: :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi