diman Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 widzę, że ikonki strony nabijają lekko no właśnie widzę :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Jak tam Dimek synek daje jeszcze spać no muszę ci powiedzieć, że o dziwo ze spaniem nie ma większego problemu jakieś dwa trzy razy na karmienie wstaje wiec narzekać nie mogę
Pelex Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Jak tam Dimek synek daje jeszcze spać no muszę ci powiedzieć, że o dziwo ze spaniem nie ma większego problemu jakieś dwa trzy razy na karmienie wstaje wiec narzekać nie mogę To się jeszcze zmieni :gwizdanie: ale życze Ci aby był jak mój jak zje to jest grzeczny
Mario22 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Jak tam Dimek synek daje jeszcze spać no muszę ci powiedzieć, że o dziwo ze spaniem nie ma większego problemu jakieś dwa trzy razy na karmienie wstaje wiec narzekać nie mogę To się jeszcze zmieni :gwizdanie: ale życze Ci aby był jak mój jak zje to jest grzeczny Pelex ty nie dupc fleków jak twoje małe płacze to wskakujesz na cebre i ogień ... :decayed: a Twoja Pani se musi radzić...
Pelex Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Jak tam Dimek synek daje jeszcze spać no muszę ci powiedzieć, że o dziwo ze spaniem nie ma większego problemu jakieś dwa trzy razy na karmienie wstaje wiec narzekać nie mogę To się jeszcze zmieni :gwizdanie: ale życze Ci aby był jak mój jak zje to jest grzeczny Pelex ty nie dupc fleków jak twoje małe płacze to wskakujesz na cebre i ogień ... :decayed: a Twoja Pani se musi radzić... dobrze to określiłeś ale aż tak brutalny nie jestem
Mario22 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Jak tam Dimek synek daje jeszcze spać no muszę ci powiedzieć, że o dziwo ze spaniem nie ma większego problemu jakieś dwa trzy razy na karmienie wstaje wiec narzekać nie mogę To się jeszcze zmieni :gwizdanie: ale życze Ci aby był jak mój jak zje to jest grzeczny Pelex ty nie dupc fleków jak twoje małe płacze to wskakujesz na cebre i ogień ... :decayed: a Twoja Pani se musi radzić... dobrze to określiłeś ale aż tak brutalny nie jestem :decayed: Motór to jest motór... wsiadasz... odkręcasz.... i jesteś w innym świecie... :decayed:
krolu Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 nie chcecie eSą jechać to nie :gwizdanie: ją czeka kilka tras min. Warszawa koncert IM, Wörtherseetreffen i Gdynia w te wakacje więc narobi się trochę km
diman Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 nie chcecie eSą jechać to nie :gwizdanie: ją czeka kilka tras min. Warszawa koncert IM, Wörtherseetreffen i Gdynia w te wakacje więc narobi się trochę km a dojedzie
krolu Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 nie chcecie eSą jechać to nie :gwizdanie: ją czeka kilka tras min. Warszawa koncert IM, Wörtherseetreffen i Gdynia w te wakacje więc narobi się trochę km a dojedzie to nie BLB
diman Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Diman, a co Ty to masz za opis o klocu nie masz dzieci to nie jarzysz [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 20:48_________________________________________________ nie chcecie eSą jechać to nie :gwizdanie: ją czeka kilka tras min. Warszawa koncert IM, Wörtherseetreffen i Gdynia w te wakacje więc narobi się trochę km a dojedzie to nie BLB no jasne moja pompa jeszcze chodzi
Pucek Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Diman, a co Ty to masz za opis o klocu nie masz dzieci to nie jarzysz domyślam się że chodzi o pierwszy kloc syna, nie obrażaj mnie, wiem na temat dzieci więcej niż niektórzy starsi
krolu Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 no jasne moja pompa jeszcze chodzi ty nie masz pompy :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Diman, a co Ty to masz za opis o klocu nie masz dzieci to nie jarzysz domyślam się że chodzi o pierwszy kloc syna, nie obrażaj mnie, wiem na temat dzieci więcej niż niektórzy starsi u lala aleś mi pojechał luzik czy ty uważasz że ja się znam to był sarkazm no jasne moja pompa jeszcze chodzi ty nie masz pompy :gwizdanie: mam oleju :>
krolu Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 mam oleju :> u ciebe juz padło turbo wiec sie nie napinaj :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi