Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

To gdzie to się wybierasz Pucosławie? Nie wiedziałem, że tam na dole są też drogi :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To gdzie to się wybierasz Pucosławie? Nie wiedziałem, że tam na dole są też drogi :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

Ma Q to i pod ziemią mu pojedzie :kox:

Opublikowano

Właśnie Grzesiu, jak byś miał Q w A4 to byś wiedział że tym wjedziesz wszędzie :decayed:

Opublikowano

Siema z popołudniu...

Opublikowano

...........o w morde.....................ale cisza

Opublikowano

Miras nie zamarzłeś jak się ciesze :polew:

miałem wyrzuty sumienia że cię zostawiłem rozebranego :evil:

Opublikowano

wieczorową porą ale widzę że tu nuda :tongue4:

Opublikowano

Miras nie zamarzłeś jak się ciesze :polew:

miałem wyrzuty sumienia że cię zostawiłem rozebranego :evil:

:decayed:

Opublikowano
dokładnie te, tylko ja je kupuje w media w pudełku, ale chyba kupie na wałku, bo jak już to mam to może nagram i koksowi i akjamowi i majkiemu :cool1:

Krolu dzieki za pamieć ale mnie mozesz opuścić ja już mam 2011 od Alvaro :wink4:

Ps. Mirek schumachera nie ma była tylko wycieczka w sumie 700Km :wallbash: qr** takich ludzi bym odstrzelił ( auto z przodu malowane, tyl malowany + cały dach w ori tylko drzwi i tylne błotniki ) + konczące sie sprzegło i ogolnie duzo rdzy.

Ale na dobre wyszło i jest piekna Ibiza 97 r po I włascicielu 62 tys przebiegu bezwypadkowa tylko Ewa jeszcze nic o tym nie wie :wink4: [br]Dopisany: 15 Maj 2011, 20:51_________________________________________________Miałeś być na M1 :decayed:

Opublikowano

Nie mów że kocykiem się owinąłeś :polew:

Opublikowano

ale pogoda - dlatego nie jechałem na M1 :)

kijowo z tym kolesiem z seja

Opublikowano
dokładnie te, tylko ja je kupuje w media w pudełku, ale chyba kupie na wałku, bo jak już to mam to może nagram i koksowi i akjamowi i majkiemu :cool1:

Krolu dzieki za pamieć ale mnie mozesz opuścić ja już mam 2011 od Alvaro :wink4:

Ps. Mirek schumachera nie ma była tylko wycieczka w sumie 700Km :wallbash: cholera takich ludzi bym odstrzelił ( auto z przodu malowane, tyl malowany + cały dach w ori tylko drzwi i tylne błotniki ) + konczące sie sprzegło i ogolnie duzo rdzy.

Ale na dobre wyszło i jest piekna Ibiza 97 r po I włascicielu 62 tys przebiegu bezwypadkowa tylko Ewa jeszcze nic o tym nie wie :wink4: [br]Dopisany: 15 Maj 2011, 20:51_________________________________________________Miałeś być na M1 :decayed:

Majki ale dałeś choć w pysk gościowi co ? :evil:

Opublikowano

Z daleka auto ładne a gość taki lelum polelum i był II włascicielem i chyba do konca nie widzial czym jezdzi ale nerwy miałem piekne i jeszcze musiałem ściemniać Ewe ze jestem w pracy :gwizdanie:

Opublikowano

a seat jak się trafił ?

Opublikowano

a seat jak się trafił ?

Wczoraj o 23 sie pokazał na allegro a gość z Jaworzna był takze na rzut beretem, dawno nie widziałem tak utrzymanego auta z pełną dokumentacją, moze wypas nie poraża ale żal było nie wziąść tylko teraz papiery w celnym trzeba załatwić

Opublikowano

Z daleka auto ładne a gość taki lelum polelum i był II włascicielem i chyba do konca nie widzial czym jezdzi ale nerwy miałem piekne i jeszcze musiałem ściemniać Ewe ze jestem w pracy :gwizdanie:

No to ładnie cie w h.....a zrobił bo ja myślę że on już dobrze wiedział co jest z tą furą pier.....y krętacz.

Popłynąłeś na ropie i czasie jakby nie patrzeć

Opublikowano
:hi: rankiem
Opublikowano

czesc :P