Pelex Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 A ja nie dam Krolowi aż miesiąca czasu chce wypróbować te mapki najpóźniej 28 maja Więc jak możesz H4mm3R daj znać jak można to z Toba załatwić
H4mm3R Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 A ja nie dam Krolowi aż miesiąca czasu chce wypróbować te mapki najpóźniej 28 maja Więc jak możesz H4mm3R daj znać jak można to z Toba załatwić Nagram coś na zapas i wpadnę do Glajwic na spota
Pelex Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 A ja nie dam Krolowi aż miesiąca czasu chce wypróbować te mapki najpóźniej 28 maja Więc jak możesz H4mm3R daj znać jak można to z Toba załatwić Nagram coś na zapas i wpadnę do Glajwic na spota ok spoko to ja postaram się być
krolu Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 A ja nie dam Krolowi aż miesiąca czasu chce wypróbować te mapki najpóźniej 28 maja Więc jak możesz H4mm3R daj znać jak można to z Toba załatwić Nagram coś na zapas i wpadnę do Glajwic na spota ok spoko to ja postaram się być skoro tak, to może ja nie będę tego nagrywać? bo w piątek na 98% mnie nie będzie....
H4mm3R Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 co do tego piątku też nie obiecuję że będę na 100%...
Pelex Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 A ja nie dam Krolowi aż miesiąca czasu chce wypróbować te mapki najpóźniej 28 maja Więc jak możesz H4mm3R daj znać jak można to z Toba załatwić Nagram coś na zapas i wpadnę do Glajwic na spota ok spoko to ja postaram się być skoro tak, to może ja nie będę tego nagrywać? bo w piątek na 98% mnie nie będzie.... co do tego piątku też nie obiecuję że będę na 100%... No to zgłupiałem całkiem może do czwartku będziecie wiedzieli kto z was jest w stanie być
Pelex Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 dam jeszcze znać Fajnie ja też muszę się jakoś zorganizować i przyjechać
H4mm3R Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 dam jeszcze znać Fajnie ja też muszę się jakoś zorganizować i przyjechać No mi Miron pisał że ma już dla mnie te 10k PLN co mu pożyczyłem na B8, to przy okazji mi odda
Bulik Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 No mi Miron pisał że ma już dla mnie te 10k PLN co mu pożyczyłem na B8, to przy okazji mi odda :polew: :polew: napewno sie wyprze :gwizdanie:
Pelex Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 dam jeszcze znać Fajnie ja też muszę się jakoś zorganizować i przyjechać No mi Miron pisał że ma już dla mnie te 10k PLN co mu pożyczyłem na B8, to przy okazji mi odda Skoro tak mówisz to będziesz na 100%
Mario22 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Z rana SPRZEDAM Mojego Nissana Almere !!!! Wersja 3 drzwiowa S. Rok 1997 Przebieg 164 tyś km. Wyposażenie: 2x air bag abs klima manual wspomaganie kierownicy fabryczne delikatnie kubełkowe fotele ciemne szyby hak instalacja gazowa sekwencja Landirenzo Audio - Radio JVC-Głosniki gwizdki i zwrotnice Infinity + Wzmacniacz 4 kanaly Blaupunkt+ Bas JBL Elektryczne lusterka Felgi 16 cali Stan techniczny od strony mechanicznej bez zarzutu wszystko sprawne w 100% doinwestowane, jak cos było wymieniane to na dobrych częściach. Autko jest w jednym miejscu do poprawek lakierniczych ( przytarłem słupek ) koszt max 1000zł dlatego cena ponizej rynkowej. Auto ma przegląd do grudnia 2011. Oto kilka fotek Cena 6500 do negocjacji. Autko bezawaryjne...stary dobry japończyk tel. 698613129
Guregoru Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 z rana Z rana SPRZEDAM Mojego Nissana Almere !!!! Wersja 3 drzwiowa S. Rok 1997 Przebieg 164 tyś km. Wyposażenie: 2x air bag abs klima manual wspomaganie kierownicy fabryczne delikatnie kubełkowe fotele ciemne szyby hak instalacja gazowa sekwencja Landirenzo Audio - Radio JVC-Głosniki gwizdki i zwrotnice Infinity + Wzmacniacz 4 kanaly Blaupunkt+ Bas JBL Elektryczne lusterka Felgi 16 cali Stan techniczny od strony mechanicznej bez zarzutu wszystko sprawne w 100% doinwestowane, jak cos było wymieniane to na dobrych częściach. Autko jest w jednym miejscu do poprawek lakierniczych ( przytarłem słupek ) koszt max 1000zł dlatego cena ponizej rynkowej. Auto ma przegląd do grudnia 2011. Oto kilka fotek Cena 6500 do negocjacji. Autko bezawaryjne...stary dobry japończyk tel. 698613129 Niech Ci go Miron wystawi w dziale "Sprzedam Auto"
miron78 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 Mario, przepaść, 2 szyny i pasuje Hammer - kase Ci oddam ale najpierw muszę oddać po 10 tyś zł 6 innym klubowiczom Ps. w piątek na 90% mnie nie będzie [br]Dopisany: 18 Maj 2011, 09:01_________________________________________________no i w dniu sofciku No i wreszcie przybrany brat ma normalne auto - może nie jest to jeszcze audi - ale sam mu tak doradziłem i znalazłem. Na jego miejscu kupił bym dokładnie to samo mając tyle kasy ile miał. A na wypasione audi ma jeszcze czas [br]Dopisany: 18 Maj 2011, 09:08_________________________________________________Aczkolwiek za jakiś miesiąc i tak 90% Gliwickich będzie objeżdżał [br]Dopisany: 18 Maj 2011, 09:08_________________________________________________a w ramach małego konkursu możecie zgadywać co kupił napiszę tylko że w cenie do 30 tyś zł i rocznik 2005
Rekomendowane odpowiedzi