stanley Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Również dziękuję za spota i wypadzik na kebaba (był tylko 1 ) Diman, no widzisz człowieku, nie ma lekko kutwa wchodzę do chaty a tu mały śpi a kaśka się zwija z bólu mówię co się stało a ona że jej zimno i napierdziela ją jak cholera masakra zawsze mówiłem że biednemu to zawsze wiatr w oczy dasz radę, jakby co to dzwoń - pomogę Ci ogarnąć temat
tomaszstn Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 po zlociku Widzę że jeszcze posiedzieliście trochę na tym kebabiku. Ja miałem dojechać ale się z Guru zagadałem
diman Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Również dziękuję za spota i wypadzik na kebaba (był tylko 1 ) Diman, no widzisz człowieku, nie ma lekko kutwa wchodzę do chaty a tu mały śpi a kaśka się zwija z bólu mówię co się stało a ona że jej zimno i napierdziela ją jak cholera masakra zawsze mówiłem że biednemu to zawsze wiatr w oczy dasz radę, jakby co to dzwoń - pomogę Ci ogarnąć temat dzięki Stasiu jak coś będę dzwonił a i dzień dobry czas zacząć :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Witam. Q-wa a ja już od godziny w pracy Ale pospałem
tomaszstn Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1466.0 Guru tu masz topica odnośnie tego o czym rozmawialiśmy :>
gregory Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 A ja wczoraj niestety nie dojechałem. Znalazłem się w kinie na Kac Vegas II. Odjechany film, przypomina mi trochę niektóre moje imprezy w Holandii lub niektóre nasze imprezy klubowe
Mario22 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 A ja wczoraj niestety nie dojechałem. Znalazłem się w kinie na Kac Vegas II. Odjechany film, przypomina mi trochę niektóre moje imprezy w Holandii lub niektóre nasze imprezy klubowe Ja dzisiaj ide... :evil:
Guregoru Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 rankiem Spocik udany Tomek, trochę sobie posiedzieliśmy [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2011, 13:09_________________________________________________ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1466.0 Guru tu masz topica odnośnie tego o czym rozmawialiśmy :> To wychodzi na to że po prostu mogę tego nie mieć
Bulik Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 znacie kogos kto potrafi doradzic w sparwie kotła grzewczego C.O ( jak dobrac kocioł pod dany metraz i na co patrzec w parametrach ?) i takie tam
diman Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 kurde nie dałem rady podjechać do ciebie dzisiaj musimy to przełożyć na inny termin
Mario22 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 kurde nie dałem rady podjechać do ciebie dzisiaj musimy to przełożyć na inny termin OK luz ja i tak popoludniu bylem w kinie na Kac Vegas.... jaja jak berety mega film...
miron78 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2011 zlocik SR zaliczony jutro przypadkowo zaliczę zlocik KR
Rekomendowane odpowiedzi