Bulik Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 czesc no i wyspany co ...lettko ...ze nie
Bulik Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Pochwalony Ojcowie siema Leoś tekst jak do syna :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 dobra teraz to już spadam bo mi tego Grzesiu nie wyspawa na razie do później [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2011, 08:04_________________________________________________ Pochwalony Ojcowie siema Leoś tekst jak do syna :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Pochwalony Ojcowie siema Leoś tekst jak do syna :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: spoko luz jak widzisz bulik starego mam w pyte... :decayed: Szkoda że wczoraj bylem później bo się z Twoją żonką nie widziałem...
Bulik Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Pochwalony Ojcowie siema Leoś tekst jak do syna :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: spoko luz jak widzisz bulik starego mam w pyte... :decayed: Szkoda że wczoraj bylem później bo się z Twoją żonką nie widziałem... twoje szczescie Ona i tak niewidzi nikogo oprocz malej
Mario22 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 A nooo tak to jest z młodymi mamusiami...
Pelex Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Siemanko wszystkim a w szczególności tatusiom tym wyspanym :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Siemanko wszystkim a w szczególności tatusiom tym wyspanym :gwizdanie:
moskal Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Siema , robiłem porządki na karcie z aparatu , Mironek w Jarosławcu , w sobotni wieczór wyglądał tak :
Kędzior Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Siema , robiłem porządki na karcie z aparatu , Mironek w Jarosławcu , w sobotni wieczór wyglądał tak : :polew: :polew: jak obcy :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Siema , robiłem porządki na karcie z aparatu , Mironek w Jarosławcu , w sobotni wieczór wyglądał tak : yeeeebany :polew: wygląda tak jakby Go w środku niebyło
Pelex Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 jakiś taki przygaszony jest faktycznie chyba go nie ma we własnej skórze
Mario22 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Siema , robiłem porządki na karcie z aparatu , Mironek w Jarosławcu , w sobotni wieczór wyglądał tak : Dobre dobre :good: Nie wiadomo co tam paliliście ale efekt masakryczny... :polew:
Bulik Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Siema , robiłem porządki na karcie z aparatu , Mironek w Jarosławcu , w sobotni wieczór wyglądał tak : Dobre dobre :good: Nie wiadomo co tam paliliście ale efekt masakryczny... :polew: to mamy powod dla ktorego Fiolet był na wszystkich zlotach :polew:
A4-Tomek Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 po pucowaniu fury można sie w niej przeglądać znalazłem moje felgi pod warstwą brudu były juz ledwie widoczne
Rekomendowane odpowiedzi