krolu Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Dzięki za bardzo udanego spota dziękuwa po spocie był udany Guru rezaj ten lakier bo idzie to jeszcze odratować jak widziałeś na przykładzie :gwizdanie: nie ma za co :decayed:
diman Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 siemano z wieczora dzisiejszy dzionek mega udany dla mnie oczywiście pakiecik light w tylnych drzwiach wyrezany i świeci :kox: niestety u Krola tak dobrze nie poszło dalej kozą jeździ nie przygotowany niestety przyjechał :gwizdanie: [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 20:36_________________________________________________a i byłbym zapomniał fotochrom też już na aucie ale niestety nie podłączony bo cza ciągnąc kabelek + po stacyjce ale też się wyreza w swoim czasie zajefajna sprawa z tym lusterkiem :>
czester Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 No dimek furka zaczyna być na niezłym wypasie
Pelex Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 siema laski z rańca Siema SKY-COŚ TAM ty GRZYBIE
Bulik Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 siema laski z rańca Siema SKY-COŚ TAM ty GRZYBIE :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 No dimek furka zaczyna być na niezłym wypasie he jasne [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 08:30_________________________________________________ byłbym zapomniał się przywitać
Bulik Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 No dimek furka zaczyna być na niezłym wypasie he jasne diman chyba Ci jedynka wypadła [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 08:31_________________________________________________wczoraj mi stanley pisał ze twoj syn ma juz pozwolenie na broń
diman Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 No dimek furka zaczyna być na niezłym wypasie he jasne diman chyba Ci jedynka wypadła [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 08:31_________________________________________________wczoraj mi stanley pisał ze twoj syn ma juz pozwolenie na broń e no stary to dziecko mnie cały czas zaskakuje ale szczegóły na naszym wątku :gwizdanie:
Pelex Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Uważaj Dimek bo synek się może zemścić za to że chciałeś go przez okno do PEWEXU wrzucić :polew:
Bulik Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 No dimek furka zaczyna być na niezłym wypasie he jasne diman chyba Ci jedynka wypadła [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 08:31_________________________________________________wczoraj mi stanley pisał ze twoj syn ma juz pozwolenie na broń e no stary to dziecko mnie cały czas zaskakuje ale szczegóły na naszym wątku :gwizdanie: czuje ze bedziemy tam moderatoramyyy :polew:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 08:38_________________________________________________ Uważaj Dimek bo synek się może zemścić za to że chciałeś go przez okno do PEWEXU wrzucić :polew: yeeebany :polew: :polew:
diman Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Uważaj Dimek bo synek się może zemścić za to że chciałeś go przez okno do PEWEXU wrzucić :polew: :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Uważaj Dimek bo synek się może zemścić za to że chciałeś go przez okno do PEWEXU wrzucić :polew: :gwizdanie: jak młody ma taki sprzet w wozku ,to sie nie zdziwie jak cie wtedy nagrał jak mu to powiedziałes [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 08:43_________________________________________________10 najaktywniejszych użytkowników w dniu dzisiejszym Bulik 10 PABLO 9 Arturoo 5 diman 5 ADi333 5 I r o 4 Kowi87 3 Pelex 2 Bart-S 2 vario a jest dopiero 8;45
Rekomendowane odpowiedzi