A4-Tomek Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a4-99-01-lampy-tylne-lewa-prawa-sedan-i1691195550.html dzwonić i pytać czy cena za komplet z wkładami kurde przygarnął bym takie lampy ale musze zawieszenie z tyłu zrobić
Guregoru Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 albo ja źle czytam ze zrozumieniem albo Ty Pucek raczej Pucek on tak już ma bardzo możliwe ale znaczki muszą zniknąć spodobało mi sie to [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 14:01_________________________________________________Daj na luz Pucek wiadoma sprawa ale gdybyście nie zaczeli Guremu ich odrywać to nigdy by tego nie zrobił Ja też ty na pewno tym bardziej że słynąłeś z pakietu znaczek [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 14:32_________________________________________________ Guru miał zawsze specyficzne auto 90mm końcówki wydechu, niebieskie podświetlenie w środku, 200 znaczków na klapie, perfidnie przyciemnione tyle światła, radio za tysiak nieoddające płyt, łyse opony, no i ten talent do wymiany piór wycieraczek Oj tak w tym jestem the best [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 14:33_________________________________________________ http://moto.allegro.pl/audi-a4-99-01-lampy-tylne-lewa-prawa-sedan-i1691195550.html dzwonić i pytać czy cena za komplet z wkładami O widzisz zaraz się zorientuję co i jak
krolu Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 O widzisz zaraz się zorientuję co i jak Góró jak ich nie bierzesz to chyba ja je wsyce :gwizdanie: Byłem na KAC VEGAS 2!!!!!!!!!!! normalnie mega dojebany polecam ! A co do znaczków to ja to widzę inaczej, za tydzień weźmiesz flaszkę 0,5 finlandii grejpfrutowe i ją dasz za wskazanie ci własciwej sensownej drogi w życiu pozatym nie masz laski/lasek/faceta więc możesz w auto ładować [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 18:11_________________________________________________No z sobotnim rezaniem zawiasu u mnie lipa ale i tak grubo poszlo śruba zabezpieczająca do kół jest w wyjętym tunelu środkowym w popielniczce zamknięta w garażu u kumpla który pojechał do poznania ale wyjąłem caly dywan środkowy bo było w nim pełno wody... Diman lusterko MEGA też chce takie :cool1:
diman Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 O widzisz zaraz się zorientuję co i jak Góró jak ich nie bierzesz to chyba ja je wsyce :gwizdanie: Byłem na KAC VEGAS 2!!!!!!!!!!! normalnie mega dojebany polecam ! A co do znaczków to ja to widzę inaczej, za tydzień weźmiesz flaszkę 0,5 finlandii grejpfrutowe i ją dasz za wskazanie ci własciwej sensownej drogi w życiu pozatym nie masz laski/lasek/faceta więc możesz w auto ładować [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 18:11_________________________________________________No z sobotnim rezaniem zawiasu u mnie lipa ale i tak grubo poszlo śruba zabezpieczająca do kół jest w wyjętym tunelu środkowym w popielniczce zamknięta w garażu u kumpla który pojechał do poznania ale wyjąłem caly dywan środkowy bo było w nim pełno wody... Diman lusterko MEGA też chce takie :cool1: do lusterka muszę ciągnąc jednak kabel z zasilaniem bo ten co znaleźliśmy był tylko czasowo uruchamiany na czas jak świecą lampki potem odcina zasilanie wiec cza rezac ale tak się na to napaliłem że będę to robił jeszcze w tym tygodniu :kox:
krolu Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 do lusterka muszę ciągnąc jednak kabel z zasilaniem bo ten co znaleźliśmy był tylko czasowo uruchamiany na czas jak świecą lampki potem odcina zasilanie wiec cza rezac ale tak się na to napaliłem że będę to robił jeszcze w tym tygodniu :kox: ja chce takie w b5 jutro zobaczę czy jest możliwość zrobienia swapa uchwytu do b5 i jak sobie z kabelkiem poradzić
diman Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 do lusterka muszę ciągnąc jednak kabel z zasilaniem bo ten co znaleźliśmy był tylko czasowo uruchamiany na czas jak świecą lampki potem odcina zasilanie wiec cza rezac ale tak się na to napaliłem że będę to robił jeszcze w tym tygodniu :kox: ja chce takie w b5 jutro zobaczę czy jest możliwość zrobienia swapa uchwytu do b5 i jak sobie z kabelkiem poradzić myślę że jak byś się uparł to może i mógłbyś przełożyć całe mocowanie łącznie z tą kulką tylko trochę będzie lipa bo nie będzie gdzie kabelków schować
krolu Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 do lusterka muszę ciągnąc jednak kabel z zasilaniem bo ten co znaleźliśmy był tylko czasowo uruchamiany na czas jak świecą lampki potem odcina zasilanie wiec cza rezac ale tak się na to napaliłem że będę to robił jeszcze w tym tygodniu :kox: ja chce takie w b5 jutro zobaczę czy jest możliwość zrobienia swapa uchwytu do b5 i jak sobie z kabelkiem poradzić myślę że jak byś się uparł to może i mógłbyś przełożyć całe mocowanie łącznie z tą kulką tylko trochę będzie lipa bo nie będzie gdzie kabelków schować zobaczę tą twoją zaślepkę
diman Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 do lusterka muszę ciągnąc jednak kabel z zasilaniem bo ten co znaleźliśmy był tylko czasowo uruchamiany na czas jak świecą lampki potem odcina zasilanie wiec cza rezac ale tak się na to napaliłem że będę to robił jeszcze w tym tygodniu :kox: ja chce takie w b5 jutro zobaczę czy jest możliwość zrobienia swapa uchwytu do b5 i jak sobie z kabelkiem poradzić myślę że jak byś się uparł to może i mógłbyś przełożyć całe mocowanie łącznie z tą kulką tylko trochę będzie lipa bo nie będzie gdzie kabelków schować zobaczę tą twoją zaślepkę moje lusterko wymaga jeszcze dopracowania ale docelowo będzie :kox:
krolu Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 do lusterka muszę ciągnąc jednak kabel z zasilaniem bo ten co znaleźliśmy był tylko czasowo uruchamiany na czas jak świecą lampki potem odcina zasilanie wiec cza rezac ale tak się na to napaliłem że będę to robił jeszcze w tym tygodniu :kox: ja chce takie w b5 jutro zobaczę czy jest możliwość zrobienia swapa uchwytu do b5 i jak sobie z kabelkiem poradzić myślę że jak byś się uparł to może i mógłbyś przełożyć całe mocowanie łącznie z tą kulką tylko trochę będzie lipa bo nie będzie gdzie kabelków schować zobaczę tą twoją zaślepkę moje lusterko wymaga jeszcze dopracowania ale docelowo będzie :kox: to tak jak moje auto :kox:
Pelex Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 jak myślicie dobrze by wyglądały na mojej KROWIE http://moto.allegro.pl/felgi-o-z-canova-17-5x112-vw-audi-mercedes-i1697994640.html Pelex qpuj i wkładaj będzie za***ista wiocha Czyli będzie pasowało do twojej krófki :gwizdanie: Kto jeszcze uważa że moja KRÓWKAa to wiocha? Przypominam Tobie że to ty masz wiejskie Ledy w zderzaku SKY-coś tam
Skydiver Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 KRÓWKAa to wiocha? Jak każdy wie krowy vel krówki kojarzą sie z wiochą więc jeżeli SAM nazwałeś ja KRÓWKĄ to chyba dlatego właśnie że trąca wiochą
Pelex Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 KRÓWKAa to wiocha? Jak każdy wie krowy vel krówki kojarzą sie z wiochą więc jeżeli SAM nazwałeś ja KRÓWKĄ to chyba dlatego właśnie że trąca wiochą co ty gadasz za głupoty co w seryjnym A6 jest wiejskiego według Ciebie krówka-wiocha ty masz skojarzenia jest krowiasta i już zresztą moge sobie nazywać jak chce. Gadasz tak jakbyś miał coś innego, no masz w sumie ponad centymetr szpachli na drzwiach :polew:
Pucek Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Cześć dziewki po pracy Zaraz lecę po fanty na sosnowiec cóż, coś za coś Egon, ciulu, NAJLEPSZEGO aaa i weeeź na urodziny ściągnij se ten chrom :>
Pelex Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 siemanko panienki EGONKU ogonie jeden najlepszego
Guregoru Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Egon najlepszego [br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 08:23_________________________________________________Poczytajcie sobie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=195197.0
stanley Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 najlepszego Egon - Ty stary rowerze [br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 08:36_________________________________________________ Cześć dziewki po pracy Zaraz lecę po fanty na sosnowiec cóż, coś za coś Egon, ciulu, NAJLEPSZEGO aaa i weeeź na urodziny ściągnij se ten chrom :>
dawcav6 Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 to i ja dołączam sie do życzeń najlepszego !!!!!
Guregoru Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 No i sprawa z lampami wyjaśniona Cena fajna ale za same klosze bez wkładów Cóż trzeba szukać dalej
Rekomendowane odpowiedzi