krolu Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Gwint ładny fakt, no felgi są wieśniacko-paskudne (wg. mnie) No kolorek ... zieleń butelkowa... jak chodzi o S-ke to taka mi sie sni: http://otomoto.pl/audi-s4-2-7-2-7-biturbo-C9006753.html Chodzi o wyglad zew. przepiękna seria, chyba nie ma nic pięknijeszego i nie trzeba nic zmieniać, no chyba, że chce się mieć lep na blachary... [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 09:04_________________________________________________S4 z gazem - też bym musiał wyrazić bardzo krytyczną opinię na ten temat więc się powstrzymam ...
M@rk Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Avant ladny ale ja wole sedany ( takim avantem ktos przyjezdza na spoty do Katowic jak dobrze pamietam tez S4 ) tylko strasznie te skory popekane jak na 174 tys km. haha a co masz do gazu ? gaz dziala tylko wtedy jak jezdzisz spokojnie w momencie szybszego przyspieszanie automatycznie przelancza sie na benzyne wiec nie doczuwasz start w mocy. I jeździsz taniej zamiast placic za 12 litrow paliwa to placisz za 15 l gazu
Guregoru Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam Miron, Krolu Mark i Gracjan [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 09:11_________________________________________________Krolu zgadzam się z tobą po części tzn autko ładne niskie fajny zderzak ale te felgi
krolu Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Avant ladny ale ja wole sedany ( takim avantem ktos przyjezdza na spoty do Katowic jak dobrze pamietam tez S4 ) tylko strasznie te skory popekane jak na 174 tys km No to w sedanach faktycznie nie ma wyboru... jest jeszcze tylko żółty... A co do Katowic to jeżdzi na spoty taka s4 i dla mnie wygląda lepiej niż nie jendo b6 i b7... (oprócz b6 od Mirona... pozdrawiam prezesa ) Bardzo bym chciał taką S4 ale chyba ze względów ekonomicznych bedzie AWX 131 KM ;(
Guregoru Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 A co do Katowic to jeżdzi na spoty taka s4 i dla mnie wygląda lepiej niż nie jendo b6 i b7... (oprócz b6 od Mirona... pozdrawiam prezesa ) :polew: Mark
krolu Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 A ty co się tak wazelinujesz Mirona tu nie ma Chcesz jego kiełbaskę ? :polew: (z grilla oczywiscie)
M@rk Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Oj krolu jak wiem ze Miron jest tutaj guru :polew: ale az takim czopkiem nie musisz być :polew: bo jest duzo ładnych B6 w Polsce :kox:
Guregoru Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 No właśnie kto tu się wazelinuje do Prezesa (oprócz b6 od Mirona... pozdrawiam prezesa ) :tongue4:
Gracjan Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Nie jest złe to S4. Wygląda ładnie, ładnie idzie....Mógłbym takie mieć do szkoły
Guregoru Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 jak wiem ze Miron jest tutaj guru No raczej nie (choć w innym znaczeniu to tak) eh Mark jak ty coś napiszesz to nijak nie da się zinterpretować no [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 09:21_________________________________________________ Nie jest złe to S4. Wygląda ładnie, ładnie idzie....Mógłbym takie mieć do szkoły Powoził byś koleżanki co :polew:
Gracjan Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 A jak Ale jeszcze trzeba czekać na prawko
M@rk Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 jak wiem ze Miron jest tutaj guru No raczej nie (choć w innym znaczeniu to tak) eh Mark jak ty coś napiszesz to nijak nie da się zinterpretować no mialo byc ja zamiast jak i czemu jeszcze placzacego z smiechu emoniaka nie pokazales :>
Guregoru Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 O Miron :> Miron byłeś na Poznańskich :?: bo znowu krzywa akcja była i tym razem Vario ucierpiał
miron78 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 ok Krolu - załatwiłeś sobie - nie będę do Ciebie strzelał w sobote Mark - 12l to chyba na autostradzie przy 90 km/h
Guregoru Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 A jak Ale jeszcze trzeba czekać na prawko He he już bliżej jak dalej
krolu Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 No właśnie kto tu się wazelinuje do Prezesa (oprócz b6 od Mirona... pozdrawiam prezesa ) :tongue4: ironia znacie takie coś?? 90% moich wypowiedzi tutaj są czymś takim nasycone A Miron nie jest dla mnie żadnym guru, sam wczoraj napisał, że moje auto lepiej jedzie (smrodem co prawda ale zawsze ) a jego nic nie znaczy dla moich żadnych krwy koni.. Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? aaaaaaaaaaaaaaaa Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 4 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Gracjan Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Teraz sie najbardziej ciągnie Ale jeszcze tylko 14 miesięcy
M@rk Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 ok Krolu - załatwiłeś sobie - nie będę do Ciebie strzelał w sobote Mark - 12l to chyba na autostradzie przy 90 km/h miron 15 to biora B6 S4 kolega mial S6 2003 roku i srednie spalanie mial 16 l .
Rekomendowane odpowiedzi