tomaszstn Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam wieczorkiem, dzień super, basenik, grilek, piwko i pogoda
Skydiver Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 albo ze spływu klimy albo z puszki komputera - obstawiam to drugie, to przypadłość przedlifta Po 18stce, gdyby nie żałoba to guuubo się bawię Cóż, forma podniesiona ze spływu klimy Też to przerabiałem w A4 W A6 też to będziesz przerabiał :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 z rana Wczoraj wpadłem na M1 i nawet fajnie było - oczywiście do momentu jak wpadły pały było bmw M5, bmw M6 cabrio, było białe audi TT-RS no i był nissan skyline GT-R który pokazał co potrafii - ta fura nie ma sobie równych - dźwięk i cała reszta masakra. Koleś zrobił z 6 przejazdów, wydymał 6 motorów i pojechał
Pucek Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 z rana Wczoraj wpadłem na M1 i nawet fajnie było - oczywiście do momentu jak wpadły pały było bmw M5, bmw M6 cabrio, było białe audi TT-RS no i był nissan skyline GT-R który pokazał co potrafii - ta fura nie ma sobie równych - dźwięk i cała reszta masakra. Koleś zrobił z 6 przejazdów, wydymał 6 motorów i pojechał Ale fury były
Gracjan Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 GT-R na blachach SK ? Wiedziałem że miałem jechać ;/ :hi:
miron78 Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 tak - ten czarny co kilka razy już był - niemożliwa jest ta fura - fajnie że się skusił pokazać jak jedzie bo ostatnio tylko stał
Gracjan Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 No auto masakryczne, jak motory nie dały mu rady to nie dziwne że pojechał
Mario22 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 No auto masakryczne, jak motory nie dały mu rady to nie dziwne że pojechał Ale to byly same max 600 ccm.... :gwizdanie:
A4-Tomek Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 przed szychtą kurde żałuje że nie pojechałem na M1
Rekomendowane odpowiedzi