Lukasch44 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 witam do zobaczenia późnym wieczorem na spocie jak zdążę mam nadzieję że Seves poczeka :>
Bulik Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Bulik sorry ale nie wiem czy dziś się zjawię z tymi tweeterami dla Ciebie Dziś rano pod robotą pier*** mi przegub bo na postoju na włączonym biegu półośka po stronie kierowcy się kręci a po stronie pasażera stoi w miejscu Musiałem zostać zholowany na osiedle bo nigdzie bym nie zajechał dalej nieogarnąłem sie z robotą (bylem w domu przed 18) i tez nie jestem ... ale damy rade
A4-Tomek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Bulik sorry ale nie wiem czy dziś się zjawię z tymi tweeterami dla Ciebie Dziś rano pod robotą pier*** mi przegub bo na postoju na włączonym biegu półośka po stronie kierowcy się kręci a po stronie pasażera stoi w miejscu Musiałem zostać zholowany na osiedle bo nigdzie bym nie zajechał dalej nieogarnąłem sie z robotą (bylem w domu przed 18) i tez nie jestem ... ale damy rade na przyszły piątek też mnie nie ma II zmiana w robocie:tongue4:
srb38vx Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Dzięki za mini spota malutko was tam jest
A4-Tomek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Dzięki za mini spota malutko was tam jest starzy wyjadacze powiadają że kiedyś było więcej ja jezdze na spoty troche ponad rok i tak zawsze bywa kilka czasem kilkanaście aut
srb38vx Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Dzięki za mini spota malutko was tam jest starzy wyjadacze powiadają że kiedyś było więcej ja jezdze na spoty troche ponad rok i tak zawsze bywa kilka czasem kilkanaście aut to do rybnika przyjerzdzać
tomaszstn Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Po spociku. Dzięki wielkie wszystkim a tego kolegę którego objechałem, przepraszam Żarcik [br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 22:56_________________________________________________Seba, tu masz to najniższe spalanie jakie ja uzyskałem: http://www.motostat.pl/vehicle-stats/20288/3
SebolA4 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 I po spocie Tomek spoko,spoko jesteś motywacją do rezania dla mnie,hehe :>
gracia Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Dzięki za spota (mam nadzieję, że nie ostatniego)
tomaszstn Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 A widziałeś tego linka? http://www.motostat.pl/vehicle-stats/20288/3 7.63 na 100km w AEB realnie
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 dziękuwa i za spota i za ściganko Seves i Pucek muszę ci Seves powiedzieć, że bardzo ładnie ci to chodzi do 200km/h to jeszcze jakoś dawałem radę ale powyżej już widać przewagę benzyny i twojego wozidła a Pucek czemu odpuściłeś co znowu nie ładuje
tomaszstn Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 dziękuwa i za spota i za ściganko Seves i Pucek muszę ci Seves powiedzieć, że bardzo ładnie ci to chodzi do 200km/h to jeszcze jakoś dawałem radę ale powyżej już widać przewagę benzyny i twojego wozidła a Pucek czemu odpuściłeś co znowu nie ładuje No to nieźle pojechaliście [br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 23:21_________________________________________________Mogłem z Wami się przejechać
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 dziękuwa i za spota i za ściganko Seves i Pucek muszę ci Seves powiedzieć, że bardzo ładnie ci to chodzi do 200km/h to jeszcze jakoś dawałem radę ale powyżej już widać przewagę benzyny i twojego wozidła a Pucek czemu odpuściłeś co znowu nie ładuje Co bym nie napisał to i tak mnie wyśmiejecie Przy 180 załapałem awaryjny, zaraz jak się skończył ten betonowy kawałek, trudno, trzeba było ponownie odpalić Ps. Jechałem na PB, na LPG nic nie łapie DZIĘKI ZA SPOTA
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 dziękuwa i za spota i za ściganko Seves i Pucek muszę ci Seves powiedzieć, że bardzo ładnie ci to chodzi do 200km/h to jeszcze jakoś dawałem radę ale powyżej już widać przewagę benzyny i twojego wozidła a Pucek czemu odpuściłeś co znowu nie ładuje Co bym nie napisał to i tak mnie wyśmiejecie Przy 180 załapałem awaryjny, zaraz jak się skończył ten betonowy kawałek, trudno, trzeba było ponownie odpalić Ps. Jechałem na PB, na LPG nic nie łapie DZIĘKI ZA SPOTA jeszcze będzie okazja nic się nie starej jeszcze cię objadę
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 No i objechałeś Sprawdzimy się bliżej zimy, jak zmienię na 15'', będzie jakaś szansa
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 co tak wcześnie ze spota wracacie ? [br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 23:26_________________________________________________no ale jak się zapi*rdala ponad 200, to szybko się jest w doma :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 co tak wcześnie ze spota wracacie ? [br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 23:26_________________________________________________no ale jak się zapi*rdala ponad 200, to szybko się jest w doma :gwizdanie: Do 3 tyś obrotów
Rekomendowane odpowiedzi