seves Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 dzieki Synki za spota bylo bardzo przyjemnie smacznie i ciekawie :gwizdanie: dziękuwa i za spota i za ściganko Seves i Pucek muszę ci Seves powiedzieć, że bardzo ładnie ci to chodzi do 200km/h to jeszcze jakoś dawałem radę ale powyżej już widać przewagę benzyny i twojego wozidła a Pucek czemu odpuściłeś co znowu nie ładuje Diman kurw nie mam nr do Ciebie chcialem zadzwonic i podziekowac za jazde:wink4: ale jak oddalem nowy tel do serwisu to nie skopiowalem wszystkich nr ;( i co Ty gaaadasz odeszles ladnie raz dwa i wachalem Twoje rury przez wiekszosc trasy:gwizdanie: dopiero kolo 2pak sie zblizylem no i fakt potem juz odjechalem:tongue4: ale chlopaki fajnie to serio wygladalo jak 3pasy byly nasze no tylko szkoda Pucek bo widzialem jak odpalales fure bo lampy zgasly a ostatnio miales to samo odpaliles i potem lecielismy bez problemu az mi olej sie zagotowal :polew:
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 dzieki Synki za spota bylo bardzo przyjemnie smacznie i ciekawie :gwizdanie: dziękuwa i za spota i za ściganko Seves i Pucek muszę ci Seves powiedzieć, że bardzo ładnie ci to chodzi do 200km/h to jeszcze jakoś dawałem radę ale powyżej już widać przewagę benzyny i twojego wozidła a Pucek czemu odpuściłeś co znowu nie ładuje Diman kurw nie mam nr do Ciebie chcialem zadzwonic i podziekowac za jazde ale jak oddalem nowy tel do serwisu to nie skopiowalem wszystkich nr ;( i co Ty gaaadasz odeszles ladnie raz dwa i wachalem Twoje rury przez wiekszosc trasy :gwizdanie: dopiero kolo 2pak sie zblizylem no i fakt potem juz odjechalem ale chlopaki fajnie to serio wygladalo jak 3pasy byly nasze no tylko szkoda Pucek bo widzialem jak odpalales fure bo lampy zgasly tylko ostatnio miales to samo odpaliles i potem lecielismy bez problemu az mi olej sie zagotowal :polew: też właśnie nie mam nr wyślij na PW nr ja już ci śle mój
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 No właśnie wiem Seves, ostatnio też tak miałem, wiem gdzie leży problem, ale nawet bym nie dał rady Was dogonić, więc jechałem już normalnie
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 No właśnie wiem Seves, ostatnio też tak miałem, wiem gdzie leży problem, ale nawet bym nie dał rady Was dogonić, więc jechałem już normalnie spoko luzik pucek jeszcze się posprawdzamy w drodze z kato ze spota kiedyś
seves Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 No właśnie wiem Seves, ostatnio też tak miałem, wiem gdzie leży problem, ale nawet bym nie dał rady Was dogonić, więc jechałem już normalnie spoko luzik pucek jeszcze się posprawdzamy w drodze z kato ze spota kiedyś no wlasnie dzieki Pany jeszcze raz :notworthy: kolejny za***isty spot
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 No właśnie wiem Seves, ostatnio też tak miałem, wiem gdzie leży problem, ale nawet bym nie dał rady Was dogonić, więc jechałem już normalnie spoko luzik pucek jeszcze się posprawdzamy w drodze z kato ze spota kiedyś no wlasnie dzieki Pany jeszcze raz :notworthy: kolejny za***isty spot dokładnie na takie właśnie lubię jeździć
Pucek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Hheheh lubicie jeździć to jeździjcie, bo trzeba podnieść tą frekwencję
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Hheheh lubicie jeździć to jeździjcie, bo trzeba podnieść tą frekwencję
Bulik Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 rajdowcy ... chyba zalicze wypad nad jakąs wode :gwizdanie:
diman Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 no i można trochę odpocząć po fuszce
diman Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 komp mi sie zdupil życie dzień dobry
Pelex Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 komp mi sie zdupil Oj tam Oj tam dla Ciebie to chyba żaden problem co choć patrząc na opis u dołu Twojego profilu nie wiem, nie mam, nie umiem :polew: możesz mieć problem a tak w ogóle to
krolu Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 komp mi sie zdupil Oj tam Oj tam dla Ciebie to chyba żaden problem co choć patrząc na opis u dołu Twojego profilu nie wiem, nie mam, nie umiem :polew: możesz mieć problem a tak w ogóle to wlasnie nie juz 2 dzie nad tym siedze i lipa... chyba dysk odmowil wspolpracy..
Rekomendowane odpowiedzi