Guregoru Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Miron k**wa kto Ci pisze te teksty :polew: :polew: Mironów dwóch... bez obaw Jarko - on jest po innej matce i ojcu. Mama go kiedyś znalazła w lesie wracając z grzybów, zapakowanego w reklamówkę, zawiązanego od góry, z dowiązanym głazem, przysypanym liśćmi i przykryty gałęziami - zabrała do domu, zaniosła do piwnicy, zostawiła na półce z grzybami i tak już został
krolu Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 mi też pasuje jechac Puckowozem i nie prowadzić
czester Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Pucek wielkie podziękowania za maszynę mogłem się przekonać, że nie ma co oszczędzać na takich rzeczach, bo pracuje się na niej rewelacyjnie, także została już taka zamówiona Niestety jak pucek pisał Audi ma kur...nie twardy lakier dlatego ciężko jest doprowadzić lakier do perfekcyjnego stanu samym padem polerskim. Następnym razem wypróbuję futro, myślę że powinno być dużo lepiej i łatwiej. Fakt jest to mega czasochłonny zabieg jeśli chce się zrobić to jak należy, dlatego te 20h to lekko trzeba posiedzieć. Wrzucam foty moich rezultatów, myślę że wyszło bardzo fajne poza jakimiś mega głębokimi rysami. Mniej więcej tak wyglądała cała operacja: -mycie szamponem NXT -glinkowanie -polerowanie pastą ścierną fast gloss Menzerna -polerowanie pastą wykańczającą fast gloss Menzerna -nałożenie politury Meg Deep Crystal Step II -wosk NXT Efekt jest powalający, niestety foty robione jak auto trochę się zakurzyło Mirek jak chcesz to wpadnij przed 17 do mnie to coś podziałamy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
A4 Mario Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 mi też pasuje jechac Puckowozem i nie prowadzić No to jesteśmu ustawieni... jak trzeba będzie jechać w 5 osób to najwyżej gwinta dżwigniemy... Pucek mi pisał że to nie problem dla niego... :decayed: Także jak coś to bierz też Darie...
Pucek Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Chyba ktoś na głowę upadł - NIE PROWADZĘ, NIE JADĘ SWOIM AUTEM, zapomnieliście że jak piję to do upadłego? [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 18:14_________________________________________________Aaa Czester, luzik, od razu mówię że jutro mnie nie ma, więc maszynę przekaż Guregoru bo i tak mam u niego coś do odebrania
stanley Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Miron, masz jeszcze te miejsca to BT wolne ? Bo czytałem ten Wasz spam i uja z niego wynika
A4 Mario Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Miron, masz jeszcze te miejsca to BT wolne ? Bo czytałem ten Wasz spam i uja z niego wynika :szukaj:
Pucek Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Mario, a Ty łajzo, po co bierzesz drzewo do lasu? taki z Ciebie leczek?
stanley Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Miron, masz jeszcze te miejsca to BT wolne ? Bo czytałem ten Wasz spam i uja z niego wynika :szukaj: pisałem Miron, a nie pantofel
miron78 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 a jedziesz na Bank ? jak tak to się załatwi Czester
stanley Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 a jedziesz na Bank ? jak tak to się załatwi Czester jeżeli jest miejsce wolne to jadę
Bulczas Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Mirek zapytaj :gwizdanie:o jeszcze dwa dla mnie moze beda
stanley Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 sam czy rodzinnie ? Sam. Chyba, że Kędzior jedzie, to można powiedzieć, że prawie rodzinnie
A4 Mario Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Mario, a Ty łajzo, po co bierzesz drzewo do lasu? taki z Ciebie leczek? No nie chciałem jej brać na początku ale jak mi Ewelina od Kędziora napisała że nie jedzie to mi w sumie obojętnie... może jechać... :polew: :polew: a moja tylko pytała czy ten menel z rybnika jedzie... powiedziałem że tak... to ona od razu że też chce...
miron78 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 sam czy rodzinnie ? Sam. Chyba, że Kędzior jedzie, to można powiedzieć, że prawie rodzinnie ok Mirek zapytaj :gwizdanie:o jeszcze dwa dla mnie moze beda zobaczę co się da zrobić
diman Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 siemano widzę że się niezła ekipa szykuję na bukowinę
A4 Mario Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 siemano widzę że się niezła ekipa szykuję na bukowinę Też się zapisuj razem z Stanleyem... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 siemano widzę że się niezła ekipa szykuję na bukowinę Też się zapisuj razem z Stanleyem... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: niestety nie dam rady ;(
Bulczas Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 sam czy rodzinnie ? Sam. Chyba, że Kędzior jedzie, to można powiedzieć, że prawie rodzinnie ok Mirek zapytaj :gwizdanie:o jeszcze dwa dla mnie moze beda zobaczę co się da zrobić Dzięki przelew odpowiedni pójdzie
Rekomendowane odpowiedzi