miron78 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 dam znać na pw co i jak bo jest kiepsko z miejscami[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 20:16_________________________________________________i standardowy przelew może okazać sie za mały :gwizdanie:
Rdzewek_RdK Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Witajcie Panowie Mam taką sprawę.. Leci może któryś z Was w najbliższym czasie na pomorze? Albo może znacie kogoś, kto wykonuje jakieś regularne kursy w te strony? (np po jakiś towar) ? Mam tam od Was z Gliwic do zabrania RECARO od Czestera i tak kombinuje jak załatwić jakiś transport.. Oczywiście nic za darmo Może ktoś będzie mógł pomóc :wink4:
Bulczas Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 dam znać na pw co i jak bo jest kiepsko z miejscami[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 20:16_________________________________________________i standardowy przelew może okazać sie za mały :gwizdanie: Może być wyruchana dziwka razem z przelewem :polew:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 20:20_________________________________________________ Witajcie Panowie Mam taką sprawę.. Leci może któryś z Was w najbliższym czasie na pomorze? Albo może znacie kogoś, kto wykonuje jakieś regularne kursy w te strony? (np po jakiś towar) ? Mam tam od Was z Gliwic do zabrania RECARO od Czestera i tak kombinuje jak załatwić jakiś transport.. Oczywiście nic za darmo Może ktoś będzie mógł pomóc :wink4: Jakieś dwa tygodnie temu byłem w okolicach Trójmiasta a teraz nie wiem kiedy będzie taki kurs :gwizdanie:
czester Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Czester sprzedał Recaro I się wydało
miron78 Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 jeżeli chodzi o impreze w BT to na chwilę obecną BRAK MIEJSC - zobaczymy co uda się zdziałać. Ci co się załapali to wiedzą - jest to 10 osób dla których zarezerwowałem plac i Keżor który sam sobie miejsce zaklepał[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 22:04_________________________________________________ witam w dzień zlotu - dziś będę od samego początku
krolu Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 a mnie nie bedzie wiec nie macie co przyjezdzac
Guregoru Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 rankiem a mnie nie bedzie wiec nie macie co przyjezdzac Czyli wreszcie będzie frekwencja 15 samochodów +
A4-Tomek Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 No Czester po fotkach efekt super Dzisiaj ja zamówię pare rzeczy do swojego auta o ile nie będzie "oczekiwanie na dostawę" ale nie powiem maszyna by sie przydała bo ręcznie zapierniczac too
Mario22 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Mnie też dzisiaj nie będzie.... Leo idzie dziś do lekarza na zabieg usunięcia efektu "KOZA"
Pucek Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 w dzień spota na którym mnie nie będzie :gwizdanie:
A4-Tomek Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 w dzień spota na którym mnie nie będzie :gwizdanie: mnie również II zmiana
miron78 Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 więc dziś przynajmniej sami normalni przyjadą
Rekomendowane odpowiedzi