miron78 Opublikowano 19 Września 2011 Autor Opublikowano 19 Września 2011 [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 23:18_________________________________________________nie opanował mocy
miron78 Opublikowano 19 Września 2011 Autor Opublikowano 19 Września 2011 po hali[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 23:26_________________________________________________jako że na halę mam 500m zawsze lecę z buta albo corsą - dziś że miałem audiola pod blokiem podjechałem czarnuchem, wpadam na parking a tak stoi jak się później okazało 3-miesięczne ausi S3 biała perła - normalnie niby zwykłe S3 ale miażdży suty
miron78 Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 ...............no jest nowy Klubowicz na SK ............król cycków ....................STANLEY
Guregoru Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 ...............no jest nowy Klubowicz na SK ............król cycków ....................STANLEY
A4-Tomek Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Pany Wie ktoś coś na temat DuraSoft'u z Żywca? Bo polecił ich kolega z roboty który należy do klubu Seata Ibizy bo robił u nich swojego furkacza.
Pucek Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Olał bym jakiś durasoft i z dieslem pojechał bym do aligatora, bez zastanowienia! Chyba że wolisz zaoszczędzić 2 stówki które szybko możesz zwrócić w innej postaci Nie ma co kombinować
A4-Tomek Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Olał bym jakiś durasoft i z dieslem pojechał bym do aligatora, bez zastanowienia! Chyba że wolisz zaoszczędzić 2 stówki które szybko możesz zwrócić w innej postaci Nie ma co kombinować czułem że bedzie taka odpowiedź znalazłem wątek na jego temat gdzie nawet własciciel wypowiedział się i znalazło się dwoch zadowolonych z a4-klub no ale aligatora to już każdy na forum poleca :> trza bedzie odłożyć i zrobić program w DynoSoft przed następną Bukowiną żebym znowu w tyle nie został na bramkach na A4-ce :gwizdanie:
krolu Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Pany Wie ktoś coś na temat DuraSoft'u z Żywca? Bo polecił ich kolega z roboty który należy do klubu Seata Ibizy bo robił u nich swojego furkacza. kędzior i stanley tez drukuja certyfikaty :kox:
A4-Tomek Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Pany Wie ktoś coś na temat DuraSoft'u z Żywca? Bo polecił ich kolega z roboty który należy do klubu Seata Ibizy bo robił u nich swojego furkacza. kędzior i stanley tez drukuja certyfikaty :kox: hahhahahaha
Pucek Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Dzieki Pucoslaw za pomoc Ołkej, teraz mi tylko podeślij jakaś pannę i będziemy kwita :>
egon47 Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Ania niemasz moze ochoty na kawe z Puckiem
Pucek Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Egon, nie napisałem że masz iść na łatwiznę
keżor Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Dzieki Pucoslaw za pomoc Ołkej, teraz mi tylko podeślij jakaś pannę i będziemy kwita :> Ania niemasz moze ochoty na kawe z Puckiem Egon, nie napisałem że masz iść na łatwiznę :polew:
egon47 Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Jak bym poszedl na latwizne to bym napisal ze Ci zalatwie randke z Guru <lol>
Rekomendowane odpowiedzi