egon47 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Malował ktoś kiedyś felgi stalowe???? Mario Leniu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=222368.0
Mario22 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Malował ktoś kiedyś felgi stalowe???? Mario Leniu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=222368.0 :notworthy: :notworthy: Szukałem ale nie znalazłem...
Mario22 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 po spontanie w SK :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 wypadło mi spotkanie JA YHYM... :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 ..................i spam nadrobiony bezrobotni, zapracowani i pedały
Miszka82 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 ..................i spam nadrobiony bezrobotni, zapracowani i pedały
Guregoru Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 ..................i spam nadrobiony bezrobotni, zapracowani i pedały Już robotni Pucek to wy macie w Rybniku fotoradary :?: Dzisiaj się jeden ze mną nawet przywitał jak wyjeżdżałem na Gliwice
seves Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 ..................i spam nadrobiony bezrobotni, zapracowani i pedały Już robotni Pucek to wy macie w Rybniku fotoradary :?: Dzisiaj się jeden ze mną nawet przywitał jak wyjeżdżałem na Gliwice a przed kazdym taaaaaaka dupna tablica stoi
Guregoru Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 ..................i spam nadrobiony bezrobotni, zapracowani i pedały Już robotni Pucek to wy macie w Rybniku fotoradary :?: Dzisiaj się jeden ze mną nawet przywitał jak wyjeżdżałem na Gliwice a przed kazdym taaaaaaka dupna tablica stoi Kurde ale ja tam tyle razy jeździłem jak robiłem w Kaji (jakieś 2 a nawet czasem 3 razy w tygodniu) i zawsze tam waliłem stówą i nigdy nie był nabity a dziś k**wa był
Mario22 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 ..................i spam nadrobiony bezrobotni, zapracowani i pedały Już robotni Pucek to wy macie w Rybniku fotoradary :?: Dzisiaj się jeden ze mną nawet przywitał jak wyjeżdżałem na Gliwice a przed kazdym taaaaaaka dupna tablica stoi Kurde ale ja tam tyle razy jeździłem jak robiłem w Kaji (jakieś 2 a nawet czasem 3 razy w tygodniu) i zawsze tam waliłem stówą i nigdy nie był nabity a dziś ku*** był To będziesz miał kozacka fotke na NK albo FB...
Guregoru Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 ..................i spam nadrobiony bezrobotni, zapracowani i pedały Już robotni Pucek to wy macie w Rybniku fotoradary :?: Dzisiaj się jeden ze mną nawet przywitał jak wyjeżdżałem na Gliwice a przed kazdym taaaaaaka dupna tablica stoi Kurde ale ja tam tyle razy jeździłem jak robiłem w Kaji (jakieś 2 a nawet czasem 3 razy w tygodniu) i zawsze tam waliłem stówą i nigdy nie był nabity a dziś ku*** był To będziesz miał kozacka fotke na NK albo FB... Bardzo ku*** drogą fotkę na nk albo fb
miron78 Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 :hi: po pracy - wreszcie można usiąść i walnąć browara - no i spać bo trza wstać zaś do pracy
moskal Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 siema Pany mam miec do kupienia 4 fele 18" w Sosnowcu , gosc preferuje tylko odbiór osobisty. Czy którys z was przemili panowie odebrałby ten towar i wysłał do mnie kurierem ??? Zwracam wszelkie koszty + rekompensuje niedogodności. Transakcja nie doszła jeszcze do skutku , chce sie najpierw "zabezpieczyc" jak ktos byłby chetny to PW
Rekomendowane odpowiedzi