Mario22 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Tak jest doszliśmy więc do porozumienia... oblejemy to w Bukowinie.... StawiaszPierwszy
Pucek Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Mario, nie lepiej było dać 50 zł i mieć te felgi idealnie wypiaskowane? bez roboty...
Mario22 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Mario, nie lepiej było dać 50 zł i mieć te felgi idealnie wypiaskowane? bez roboty... Mario, nie lepiej było dać 50 zł i mieć te felgi idealnie wypiaskowane? bez roboty... Ale gdzie??? a pomaluja od razu ???
Kędzior Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Mario, nie lepiej było dać 50 zł i mieć te felgi idealnie wypiaskowane? bez roboty... bo Mario jest rezaczem :polew:
Pucek Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 :doh1: Nawet w SG to robią, nawet malują
Mario22 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 :doh1: Nawet w SG to robią, nawet malują Ciekawe za ile :gwizdanie: :gwizdanie: Z drugiej strony to tylko stalówki więc mozna sie pobawić i troche zaoszczedzic... chocby 200zł to juz za to jest Bukowina dla jednej osoby...
krolu Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 tam gdzie piaskowali mi springi biorą 90 zł za felge.... wiec robi się spora kwota...
piterra Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 :doh1: Nawet w SG to robią, nawet malują Ciekawe za ile :gwizdanie: :gwizdanie: Z drugiej strony to tylko stalówki więc mozna sie pobawić i troche zaoszczedzic... chocby 200zł to juz za to jest Bukowina dla jednej osoby... Ty już synek nie pitol leniu jeden co ty chcesz oszczędzać jak nawet rybek nie masz :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: a tak wogóle to wszystkim
piterra Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 tam gdzie piaskowali mi springi biorą 90 zł za felge.... wiec robi się spora kwota... Te Krolu fajnie że zadzwoniłeś ;(
krolu Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 :doh1: Nawet w SG to robią, nawet malują Ciekawe za ile :gwizdanie: :gwizdanie: Z drugiej strony to tylko stalówki więc mozna sie pobawić i troche zaoszczedzic... chocby 200zł to juz za to jest Bukowina dla jednej osoby... Ty już synek nie pitol leniu jeden co ty chcesz oszczędzać jak nawet rybek nie masz :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: a tak wogóle to wszystkim o k**wa kogo tu przywiało :shocked: zadzwonił bys kiedyś gamoniu.... [br]Dopisany: 06 Październik 2011, 21:00_________________________________________________ tam gdzie piaskowali mi springi biorą 90 zł za felge.... wiec robi się spora kwota... Te Krolu fajnie że zadzwoniłeś ;( kiedy miałem dzwonić ?
Mario22 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Piterra ściulu nie po to masz L4 zeby dupcyc fleki na forum....
piterra Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Piterra ściulu nie po to masz L4 zeby dupcyc fleki na forum.... ssij
A4-Tomek Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 :doh1: Nawet w SG to robią, nawet malują Ciekawe za ile :gwizdanie: :gwizdanie: Z drugiej strony to tylko stalówki więc mozna sie pobawić i troche zaoszczedzic... chocby 200zł to juz za to jest Bukowina dla jednej osoby... Ja za piaskowanie i malowanie proszkowe 4 stalówek dałem 250zł + nówki wentyle :gwizdanie: tyle że je wywiozłem do Tarnowskich Gór tam gdzie DOGI malował felgi do S4
DOGI Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Miron-dzięki za spota i drogę powrotną ....... tak wiem miałem zjechać w Maciejowie na A1 ale zapomniałem Tak wogóle Panowie to prezes zdradził dziś Audi - widziany za kierownicą ..... nawet chciał zamienić b8 na coś z innej marki Co do malowania felg to polecam Tarnowskie Góry- u mnie już rok do tego grafika naklejana i wyglądają nadal jak nowe
miron78 Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 Miron-dzięki za spota i drogę powrotną ....... tak wiem miałem zjechać w Maciejowie na A1 ale zapomniałem Tak wogóle Panowie to prezes zdradził dziś Audi - widziany za kierownicą ..... nawet chciał zamienić b8 na coś z innej marki Co do malowania felg to polecam Tarnowskie Góry- u mnie już rok do tego grafika naklejana i wyglądają nadal jak nowe dzięki Dogi za ściganko i złojenie wszystkim d*py Dokładnie to siedziałem i upalałem Golfa VI GTI .............i przyznaję furka cacy pod każdym względem - ale bez przesady, nigdy bym B8 na golfa nie zamienił. Właścicielowi coprawda powiedziałem że chętnie bym takiego kupił - ale nie mówiłem mu że zamiast corsy Ps. gdzie Ty chciałeś w maciejowie na A1 wjechać
DOGI Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Miron-dzięki za spota i drogę powrotną ....... tak wiem miałem zjechać w Maciejowie na A1 ale zapomniałem Tak wogóle Panowie to prezes zdradził dziś Audi - widziany za kierownicą ..... nawet chciał zamienić b8 na coś z innej marki Co do malowania felg to polecam Tarnowskie Góry- u mnie już rok do tego grafika naklejana i wyglądają nadal jak nowe dzięki Dogi za ściganko i złojenie wszystkim d*py Dokładnie to siedziałem i upalałem Golfa VI GTI .............i przyznaję furka cacy pod każdym względem - ale bez przesady, nigdy bym B8 na golfa nie zamienił. Właścicielowi coprawda powiedziałem że chętnie bym takiego kupił - ale nie mówiłem mu że zamiast corsy Ps. gdzie Ty chciałeś w maciejowie na A1 wjechać a to tam nie ma wjazdu na A1?? zaraz za tym miejscem gdzie myśmy zjechali na chorzowską??
Mario22 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Gdzie się dziś spotykamy???? Kto będzie??? W robocie...
diman Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Miron-dzięki za spota i drogę powrotną ....... tak wiem miałem zjechać w Maciejowie na A1 ale zapomniałem Tak wogóle Panowie to prezes zdradził dziś Audi - widziany za kierownicą ..... nawet chciał zamienić b8 na coś z innej marki Co do malowania felg to polecam Tarnowskie Góry- u mnie już rok do tego grafika naklejana i wyglądają nadal jak nowe dzięki Dogi za ściganko i złojenie wszystkim d*py Dokładnie to siedziałem i upalałem Golfa VI GTI .............i przyznaję furka cacy pod każdym względem - ale bez przesady, nigdy bym B8 na golfa nie zamienił. Właścicielowi coprawda powiedziałem że chętnie bym takiego kupił - ale nie mówiłem mu że zamiast corsy Ps. gdzie Ty chciałeś w maciejowie na A1 wjechać a to tam nie ma wjazdu na A1?? zaraz za tym miejscem gdzie myśmy zjechali na chorzowską?? dokładnie tam jest zjazd bo otwarli już odcinek A1 do właśnie Maciejowa do DK 88
tomaszstn Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Gdzie się dziś spotykamy???? Kto będzie??? W robocie... Ale z Was ranne ptaszki , myślałem że będę pierwszy a tu taka niespodzianka . Ja jestem za tym aby zacząć wbijać się do forum bo pogoda fantastyczna ale oczywiście dostosuję się do większości chyba że siedzimy w KFC Mirek wezmę dzisiaj pena ze zdjęciami więc dostaniesz swoje fotki. Dobrze by było aby ktoś przyniósł lapka i to jeszcze z Vagiem bo chciałem coś sprawdzić, będę wdzieczny
Rekomendowane odpowiedzi