Guregoru Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 do piątku to może z 3 osoby to przeczytają - bo tyle tu tygodniowo osób zagląda jednym się dzieciaki porodziły i rodzinami się zajmują, drudzy w dzień śpią a w nocy przy oknach stoją i pilnują żeby im 19 nie zaje..ali, jedni laski poznali i motoryzacja im się obrzydła, inni zaś po chorzowie za d*pami latają i jeszcze inni ciul wie co jeszcze :polew:
tomaszstn Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 do piątku to może z 3 osoby to przeczytają - bo tyle tu tygodniowo osób zagląda jednym się dzieciaki porodziły i rodzinami się zajmują, drudzy w dzień śpią a w nocy przy oknach stoją i pilnują żeby im 19 nie zaje..ali, jedni laski poznali i motoryzacja im się obrzydła, inni zaś po chorzowie za d*pami latają i jeszcze inni ciul wie co jeszcze :polew: Mirek za***iste Guru prześlij mi to o czym rozmawialiśmy na spocie na mojego maila [email protected]
Guregoru Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 do piątku to może z 3 osoby to przeczytają - bo tyle tu tygodniowo osób zagląda jednym się dzieciaki porodziły i rodzinami się zajmują, drudzy w dzień śpią a w nocy przy oknach stoją i pilnują żeby im 19 nie zaje..ali, jedni laski poznali i motoryzacja im się obrzydła, inni zaś po chorzowie za d*pami latają i jeszcze inni ciul wie co jeszcze :polew: Mirek za***iste Guru prześlij mi to o czym rozmawialiśmy na spocie na mojego maila [email protected] Wysłałem już dawno
tomaszstn Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 do piątku to może z 3 osoby to przeczytają - bo tyle tu tygodniowo osób zagląda jednym się dzieciaki porodziły i rodzinami się zajmują, drudzy w dzień śpią a w nocy przy oknach stoją i pilnują żeby im 19 nie zaje..ali, jedni laski poznali i motoryzacja im się obrzydła, inni zaś po chorzowie za d*pami latają i jeszcze inni ciul wie co jeszcze :polew: Mirek za***iste Guru prześlij mi to o czym rozmawialiśmy na spocie na mojego maila [email protected] Wysłałem już dawno Cholera nie mam nic ale jeszcze sprawdzę w spamie [br]Dopisany: 09 Październik 2011, 23:44_________________________________________________Już znalazłem Dzięki bardzo
A4-Tomek Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Bry ja tu codziennie zaglądam
miron78 Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 wszystkim rozgadanym
Bulik Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Bywa... czyszbys wpadł w dzurke wystaw na forum napewno ktos kupi
Pucek Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Chciałbym żeby to była dziura
Bulik Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Chciałbym żeby to była dziura wlasnie nie szkoda felunku :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Cóż, bywa, najgorsze jest to że dalej z zawieszeniem jest coś nie tak, błotnik z nadkolem oberwał, cóż, znowu koszty
miron78 Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 o f*ck - w coś Ty przywalił
Pucek Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Co tu dużo pisać, zasnąłem na drodze i przeleciałem przez wysepkę na zjeździe z autostrady, dobrze że tylko tyle
Bulik Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Co tu dużo pisać, zasnąłem na drodze i przeleciałem przez wysepkę na zjeździe z autostrady, dobrze że tylko tyle yebaaany
Bulczas Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Bywa... Co się stało :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi