keżor Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 siema panowie Cis wpadaj wpadaj, j zaraz jade do audi i rezam także będe w chacie
Tzieland Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 kezor a co rezasz? moze bym wpadl poogladac i moze u mnie bysmy cos jeszcze porobili
Pelex Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Krolu coś się tak uwziął na tego balet-mistrza dryftowego, widać że jest perfekcyjny w tym co robi i zaproszę go pod forum i się z nim zmierzę między filarami :polew:
piterra Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 wszystkich [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 11:23_________________________________________________i gówniarzy i starców :polew:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 11:44_________________________________________________spamować duuuuuuuużo :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam:
keżor Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 spamować duuuuuuuużo :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: :spam: a co? piwka byś sie napił ?? kezor a co rezasz? moze bym wpadl poogladac i moze u mnie bysmy cos jeszcze porobili wpadaj wpadaj, wymieniam uszczelke przy turbo naszczęście u Ciebie jej nie ma bo masz turbo od AFNa :gwizdanie:
diman Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 siemancie panowie jak tam dzisiejszy zlocik mam sie spieszyc czy dac sobie spokoj
diman Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 powiem ci ze u mnie narazie wszystko wporzatku w bryczce odpukac no wale po robocie do chaty i myje fure odkurzam azeby sie njutro jakos pokazac na urodzinach[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 12:21_________________________________________________no to do uslyszenia wieczorem jak do chaty zajade milego popoludnia
Tzieland Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 ale ten block to tez nie jest zadna rewelacja panowie, przeciez ten kilkuminutowy filmik byl montowany pewnie z calego dnia prob i bledow, zeszta na ktoryms wczesniejszym pokazie widac jak to montowali i nie zawsze mu wychodzilo, wiec nie ma sie czym podniecac, pewnie nie jeden z was by tak potrafil jakby odpowiednio dlugo trenowal i ciagle powtarzal to samo kezor wpadne ok 14-15 bo musze czekac na moja zeby mi dala siano na rope
krolu Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 ale ten block to tez nie jest zadna rewelacja panowie, przeciez ten kilkuminutowy filmik byl montowany pewnie z calego dnia prob i bledow, zeszta na ktoryms wczesniejszym pokazie widac jak to montowali i nie zawsze mu wychodzilo, wiec nie ma sie czym podniecac, pewnie nie jeden z was by tak potrafil jakby odpowiednio dlugo trenowal i ciagle powtarzal to samo kezor wpadne ok 14-15 bo musze czekac na moja zeby mi dala siano na rope Tak jest choć 1 !!!! Czy ja dobrze pamiętam nick, zrobiłeś ten dach? (i antenę)?
keżor Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 tak ,krolu dobrze pamiętasz, to ten z dziurą w dachu Cis, ja właśnie skończyłem i zdupiam na testy i do mojej , także już nie masz co przyjeżdżać
Gracjan Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam Musze się Wam czymś pochwalić..... Jak sie podoba ?? Sorry za jakość zdjęć ale robione telefonem :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2009 Gracjan - Kozak - jeszcze walnij naklejke klubową
Gracjan Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Wszystko w swoim czasie narazie jeszcze muszę kilka rzeczy poprawić i dorobić,żeby wyglądało na skończone
piterra Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 panowie pozostało jeszcze jakieś 16 godzin do tego żeby dobić do cyfry (500) wymarzonego nr Krisa :decayed: gdzie ten :spam: :spam:
krolu Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 oooooooooo spamer się pojawił kto ja??
Rekomendowane odpowiedzi