tomaszstn Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Tomek Krolu Bryloczki przyszly Mam nadzieję że widzimy się jutro
krolu Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Tomek Krolu Bryloczki przyszly Mam nadzieję że widzimy się jutro ja jutro będę na spocie :gwizdanie: Tomek zabierz hamulca i gumkę
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Tomek Krolu Bryloczki przyszly Mam nadzieję że widzimy się jutro ja jutro będę na spocie :gwizdanie: Tomek zabierz hamulca i gumkę Witam w dzień spocika. Krolu, nie pisz tak oficjalnie o gumce :gwizdanie: Wiesz że na tym forum to może być dwuznacznie odebrane [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 11:32_________________________________________________ chyba dzisiaj będzie mega frekwencja. Pany sprężać się i przyjeżdżać
Mario22 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Tomek Krolu Bryloczki przyszly Mam nadzieję że widzimy się jutro ja jutro będę na spocie :gwizdanie: Tomek zabierz hamulca i gumkę Witam w dzień spocika. Krolu, nie pisz tak oficjalnie o gumce :gwizdanie: Wiesz że na tym forum to może być dwuznacznie odebrane spoko z gumką nie ma stresu... gorzej jakbys miał zabrac wazeline ... :gwizdanie: :gwizdanie: Krolu mnie dzis nie będzie bo mam II zmiane ale pomysl o mnie w przyszłym tygodniu... może bym podjechał do ciebie... chyba że na spocie w Kato pomysl kiedy by ci pasiło
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Tomek Krolu Bryloczki przyszly Mam nadzieję że widzimy się jutro ja jutro będę na spocie :gwizdanie: Tomek zabierz hamulca i gumkę Witam w dzień spocika. Krolu, nie pisz tak oficjalnie o gumce :gwizdanie: Wiesz że na tym forum to może być dwuznacznie odebrane spoko z gumką nie ma stresu... gorzej jakbys miał zabrac wazeline ... :gwizdanie: :gwizdanie: Krolu mnie dzis nie będzie bo mam II zmiane ale pomysl o mnie w przyszłym tygodniu... może bym podjechał do ciebie... chyba że na spocie w Kato pomysl kiedy by ci pasiło Widziałem że się czaisz ale dzisiaj coś nie w humorze czy jak? :>
egon47 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Tomek Krolu Bryloczki przyszly Mam nadzieję że widzimy się jutro siema tak będę na zlocie:)
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Tomek Krolu Bryloczki przyszly Mam nadzieję że widzimy się jutro siema tak będę na zlocie:) To dobrze że wiem. Zacznę kombinować ochronę i wóz pancerny aby przewieźć gotówkę dla Ciebie
A4-Tomek Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 ja będe dziś Dało by rade żeby ktoś vaga wziął? Bo mój laptop coś posłuszeństwa odmówił potrzebuje usunąć Inspekcję Vagującemu postawię piwko
Guregoru Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 16:20_________________________________________________ Dało by rade żeby ktoś vaga wziął? Bo mój laptop coś posłuszeństwa odmówił potrzebuje usunąć Inspekcję Vagującemu postawię piwko Piwko możesz postawić każdemu kto dziś będzie a vagujacemu flaszkę chciałeś chyba napisać
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 16:20_________________________________________________ Dało by rade żeby ktoś vaga wziął? Bo mój laptop coś posłuszeństwa odmówił potrzebuje usunąć Inspekcję Vagującemu postawię piwko Piwko możesz postawić każdemu kto dziś będzie a vagujacemu flaszkę chciałeś chyba napisać święta prawda, też napiłbym się piwka bo będę więc Tomek kista piwa dla nas a dla vaga krzynka wódy
egon47 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Ale mam ochote na Fast fooda Dzis MR Hamburger czy kebab ???
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Ale mam ochote na Fast fooda Dzis MR Hamburger czy kebab ??? Obstawiam kebaba
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 sie ma po robocie , amnie nie bedzie pijusy
Rekomendowane odpowiedzi