Pucek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 No to czas spać, dzień do bani, od jutra na kurs
miron78 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 no to jedziemy ze stronami [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 12:53_________________________________________________ Z rana Mirek znalazłem ciekawą aukcję z czujnikami, ale mam nic nie wrzucać to nie będę :gwizdanie: jeżeli mówisz o tych za 350zł to już ją widziałem wystawił to ten sam koleś co lusterka Tak o tej A może chce ktoś listwy S4 do B8 ? http://allegro.pl/show_item.php?item=1991220441 Czester - bo Ci jeb..e - miałeś nic nie wklejać a tym bardziej nie coś co już kupiłem [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 22:56_________________________________________________w Dziale B8 było już o nich 0 11.00 [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 22:56_________________________________________________Ps. i daj już spokój z tym szperaniem gratów do B8 - JA JUŻ NIE MAM KASY - i odczep się ode mnie
piterra Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 wpadnijcie łajzy poremontować to będzie gdzie pić ................wolimy poczeka.................... 2 miesiące w tą czy w tą z piciem to już żadna różnica a przynajmniej rączusie czyściutkie :polew:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 14:50_________________________________________________a po drugie co tam wielce do picia chcesz remontować: ważne aby drzwi dało się otworzyć na tyle żeby szło wejść i wązne żeby lodówkę dało się podlączyć reszta mało ważne - możesz mieć nawet koparkę w mieszkaniu - nawet to i lepiej bo będzie na czym siedzieć hmmm no to luz, równie dobrze, możecie pić i spać na dworcu :gwizdanie:u mnie będą pić tylko ci co pomagali a wsparcie przez telefon też bierzesz pod uwagę???????? a tak wogóle to wszystkim bo dawno mnie tu nie było no ale takie życie Ci którzy mnie znają wiedzą jak to ze mną jest Mam nadzieję że się zobaczymy z ELYTĄ na parapetówce u wiadomo kogo :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 23:02_________________________________________________sie ma Mirek co tam widzę po postach że chcesz z tego B8 zrobić jeszcze nie zaprezentowane B9 o którym nawet w Inglostat nie wiedzą :polew: :polew:
czester Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 no to jedziemy ze stronami [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 12:53_________________________________________________ Z rana Mirek znalazłem ciekawą aukcję z czujnikami, ale mam nic nie wrzucać to nie będę :gwizdanie: jeżeli mówisz o tych za 350zł to już ją widziałem wystawił to ten sam koleś co lusterka Tak o tej A może chce ktoś listwy S4 do B8 ? http://allegro.pl/show_item.php?item=1991220441 Czester - bo Ci jeb..e - miałeś nic nie wklejać a tym bardziej nie coś co już kupiłem [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 22:56_________________________________________________w Dziale B8 było już o nich 0 11.00 [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 22:56_________________________________________________Ps. i daj już spokój z tym szperaniem gratów do B8 - JA JUŻ NIE MAM KASY - i odczep się ode mnie Przecież nie pisałem do ciebie, tylko ogólnie Masz szczęście bo chciałem je łyknąć
miron78 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Czester - listwy kupiłem za 250zł a dziś przyszły lusterka - a czy je zostawię to się zobaczy[br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 20:44_________________________________________________potrzebuję jeszcze iśc na zakupy do ASO: - lewa kratka w zderzak 100zł - mocowanie czujnika parkowania w grill lewe 50zł - mocowanie czujnika parkowania w grill prawe 50zł - znaczek S4 w grill 100zł - brzęczek do parktronika 70zł x 2 i to chyba tyle z ASO zdrzak przód myślę czy nie dać do pospawania no i brakuje w nim w sumie głównego mocowania prawego (zderzaka do błotnika) muszę to jakoś wyrezać bo się nie będzie miał na czym trzymać i może Ci co spawają coś by mi tam wyrezali no i kpl. zderzak tył oczywiście jeszcze + kupa robocizny i pewnie jeszcze jakiś detali
czester Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 No to listwy jak za darmo. A lewe mocowanie było ?
A4 Mario Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Pozdro z Włoch... ojjj pany jakie tu fury smigaja po mediolanie.... czaszka dymi.... A8 Long W12 czy S4 to nic takiego... bo duzo cfaniaków w ferrari itd. pyta stoi caly czas ... Carabinieri mają alfy GTA a autostradowi coś ale ferrari ale na 100% nie wiem co to było bo ja mam corse 1.2 i jak smigneli obok mnie to musiałem mocno trzymac kierownice ...
Rekomendowane odpowiedzi