Pelex Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Jest bosko tylko troszke mi przeszkadza że to automat a nie manual ale też idzie bokami polatać a co do wzniesień do tego oblodzonych to Czester ma racje miny ludzie mają nie tęgie
Arturoo Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Jest bosko tylko troszke mi przeszkadza że to automat a nie manual ale też idzie bokami polatać a co do wzniesień do tego oblodzonych to Czester ma racje miny ludzie mają nie tęgie to go na tipie miej jak chcesz się pobawić
Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zazdrość ludzi nie zna granic, na dodatek ich mina gdy leci się bokiem jest bezcenna Aż się cieszę że muszę jechać do pracy na 2 w nocy
Pelex Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Jest bosko tylko troszke mi przeszkadza że to automat a nie manual ale też idzie bokami polatać a co do wzniesień do tego oblodzonych to Czester ma racje miny ludzie mają nie tęgie to go na tipie miej jak chcesz się pobawić Można by tak zrobić ale to niczego nie zmieni dalej nie masz kontroli nad efektem poślizgu w automacie jednak strzał ze sprzęgła to jest to
A4-Tomek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 ja sie troche poślizgałem na Arenie ja chce quattro
H4mm3R Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Audi Commercial - Good Day For A Drive In The Snow
seves Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 to jest ta pora gdzie posiadacze q więdzą czemu dali tyle za auto i wiedzą czemu szukali 2 razy dłużej żeby mieć q no coś w tym jest Pięknie sypie, drogi białe, pierwsze drifty zaliczone, pozdro dla posiadaczów osiek a i ja pozdrawiam Quattrowozy u mnie też pierwsze a'la drifty zaliczone :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 A ja pier... Q mam ośke wyłączam kontrole trakcji Esp i te wszystkie ciulstwa i mam radoche jak 16 latek co pierwszy raz poruchał... :polew: :polew: a z firmy mam wyjazd ładny szeroki i z zakretami ...
Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Każdy tak twierdził do czasu kiedy kupił auto z quattro ADRem też latałem na ręcznym gdzie się tylko dało, ale to nic w porównaniu do tego co można robić teraz
A4 Mario Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Każdy tak twierdził do czasu kiedy kupił auto z quattro ADRem też latałem na ręcznym gdzie się tylko dało, ale to nic w porównaniu do tego co można robić teraz Racja nigdy nie miałem Q ... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 W b5/b6 i b7 jest hujnia bo auto wyjeżdża za bardzo przodem, ale za to w b8 jest podobno mega... :naughty:
A4 Mario Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 W b5/b6 i b7 jest hujnia bo auto wyjeżdża za bardzo przodem, ale za to w b8 jest podobno mega... :naughty: Nie wiem nie znam sie na B8... znam kogos kto ma B8 ale nie daje posmigac bo to BUC i ŁAJZA .. :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Buhhhehe Obstawiam że ten buc nie odważy się latać bokami po parkingu
A4 Mario Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Buhhhehe Obstawiam że ten buc nie odważy się latać bokami po parkingu Dokładnie... jasna sprawa to miękka pytka jest.. tata mi zdradził rodzinny sekret że był miętkim robiony ... :polew:
Guregoru Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 wieczorkiem Ale za***iście ślisko na drogach Ja chcę więcej śniegu
miron78 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 o 17.00 leciałem do żor - jazda na maxa pierwszy raz w tym roku - autostrada była zasypana na maxa właśnie wróciłem i już drogi lepiej przygotowane ale i tak
miron78 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 a najlepsze że od jutra odwilż
A4 Mario Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 a najlepsze że od jutra odwilż To dobrze bo ja mam nadgodziny w Żorach i nie może nic sie po drodze wydarzyc ... :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi