A4-Tomek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Tomek - nie wiem czy czytałeś nowy regulamin który dokładnie określa że KLUBOWICZ musi mieć furę min. na alu 17 cali i min. 105ps śmiej sie śmiej mój 1Z na 15" chociaż staruszek to daje rade na wiosne a najpóźniej na lato program u Aligatora więc będzie progres
Miszka82 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Tomek - nie wiem czy czytałeś nowy regulamin który dokładnie określa że KLUBOWICZ musi mieć furę min. na alu 17 cali i min. 105ps śmiej sie śmiej mój 1Z na 15" chociaż staruszek to daje rade na wiosne a najpóźniej na lato program u Aligatora więc będzie progres no ale do 105 ps nie dobije więc lipa z klubowicza
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Tomek - nie wiem czy czytałeś nowy regulamin który dokładnie określa że KLUBOWICZ musi mieć furę min. na alu 17 cali i min. 105ps śmiej sie śmiej mój 1Z na 15" chociaż staruszek to daje rade na wiosne a najpóźniej na lato program u Aligatora więc będzie progres no ale do 105 ps nie dobije więc lipa z klubowicza na samym programie dobije do 120
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Tomek - nie wiem czy czytałeś nowy regulamin który dokładnie określa że KLUBOWICZ musi mieć furę min. na alu 17 cali i min. 105ps
Arturoo Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 :hi: Dzięki za wczoraj kurwus prawie bym wy***rdolił na tych schodach, bo się potknąłem :polew:
A4-Tomek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Tomek - nie wiem czy czytałeś nowy regulamin który dokładnie określa że KLUBOWICZ musi mieć furę min. na alu 17 cali i min. 105ps śmiej sie śmiej mój 1Z na 15" chociaż staruszek to daje rade na wiosne a najpóźniej na lato program u Aligatora więc będzie progres no ale do 105 ps nie dobije więc lipa z klubowicza jak nie standardowy program 20KM+ można by sie pokusić o więcej ale nie znany jest prawdziwy przebieg :decayed:
miron78 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 Tomek - nie wiem czy czytałeś nowy regulamin który dokładnie określa że KLUBOWICZ musi mieć furę min. na alu 17 cali i min. 105ps śmiej sie śmiej mój 1Z na 15" chociaż staruszek to daje rade na wiosne a najpóźniej na lato program u Aligatora więc będzie progres no ale do 105 ps nie dobije więc lipa z klubowicza jak nie standardowy program 20KM+ można by sie pokusić o więcej ale nie znany jest prawdziwy przebieg :decayed: nie gadaj tylko działaj
A4-Tomek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Tomek - nie wiem czy czytałeś nowy regulamin który dokładnie określa że KLUBOWICZ musi mieć furę min. na alu 17 cali i min. 105ps śmiej sie śmiej mój 1Z na 15" chociaż staruszek to daje rade na wiosne a najpóźniej na lato program u Aligatora więc będzie progres no ale do 105 ps nie dobije więc lipa z klubowicza jak nie standardowy program 20KM+ można by sie pokusić o więcej ale nie znany jest prawdziwy przebieg :decayed: nie gadaj tylko działaj jak napisałem tak będzie ale w bliżej nie określonym terminie moja deklaracja musi nabrać mocy urzędowej czy jak to tam leciało
stanley Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wesołych i spokojnych Panie i Panowie
tomaszstn Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 A ja dalej bez kompa Dziękuję za słowa uznania. Starałem się jak mogłem Mam nadzieję że wszystkim się podobało. Przepraszam za malutki incydent tych co ostatni wyjeżdżali bo umowa była inna ale nie na papierze niestety. Wszystkim oczywiście życzę Zdrowych i Wesołych Świąt
danielom Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Przepraszam za malutki incydent tych co ostatni wyjeżdżali bo umowa była inna ale nie na papierze niestety. A co sie wydarzyło :naughty: ??
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Przepraszam za malutki incydent tych co ostatni wyjeżdżali bo umowa była inna ale nie na papierze niestety. A co sie wydarzyło :naughty: ?? Jak by Ci powiedział to by Cię musiał zabić
Arturoo Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Tomek - nie wiem czy czytałeś nowy regulamin który dokładnie określa że KLUBOWICZ musi mieć furę min. na alu 17 cali i min. 105ps śmiej sie śmiej mój 1Z na 15" chociaż staruszek to daje rade na wiosne a najpóźniej na lato program u Aligatora więc będzie progres no ale do 105 ps nie dobije więc lipa z klubowicza jak nie standardowy program 20KM+ można by sie pokusić o więcej ale nie znany jest prawdziwy przebieg :decayed: nie gadaj tylko działaj jak napisałem tak będzie ale w bliżej nie określonym terminie moja deklaracja musi nabrać mocy urzędowej czy jak to tam leciało tak to leciało gdzieś to hasło słyszałem ostatnio :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 24 Grudzień 2011, 17:04_________________________________________________ Przepraszam za malutki incydent tych co ostatni wyjeżdżali bo umowa była inna ale nie na papierze niestety. A co sie wydarzyło :naughty: ?? Jak by Ci powiedział to by Cię musiał zabić :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 A tak w ogóle to Wesołych Oj Hammer coraz gorzej z tobą We wszystkich wątkach ta sama dziołcha
H4mm3R Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 A tak w ogóle to Wesołych Oj Hammer coraz gorzej z tobą We wszystkich wątkach ta sama dziołcha kurwus
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Czekam na te pomocnice mikołaja, byłem grzeczny
Arturoo Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Czekam na te pomocnice mikołaja, byłem grzeczny ja uhhmmm
Rekomendowane odpowiedzi