Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Guru dzięki To raczej ja dziękuję [br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 23:10_________________________________________________Siema tak w ogóle
Pelex Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Nie wpuszczajcie Gura do chaty on czaruje jakimiś dziwnymi liczbami
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Nie wpuszczajcie Gura do chaty on czaruje jakimiś dziwnymi liczbami A tam zaraz dziwnymi samo życie
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Magia i tyle czarodziej jeden Hyhy
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Magia i tyle czarodziej jeden Raczej gandalf biały , w sumie to w kolorze kości słoniowej :polew:
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Magia i tyle czarodziej jeden Raczej gandalf biały , w sumie to w kolorze kości słoniowej :polew: I tego się trzymajmy
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Cześć Oj widzę była dyskusja na temat jednego słusznego napędu Aaa Tomek, Digitun Ci śmiało ogarnie czipa, on nie takie stare silniki stroi więc bez płaczu
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 a biorą się za V-ki z automatami :?: :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 co Wyście brali :gwizdanie: nie wiem ale jest za***iście :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Cześć Oj widzę była dyskusja na temat jednego słusznego napędu Aaa Tomek, Digitun Ci śmiało ogarnie czipa, on nie takie stare silniki stroi więc bez płaczu A mają hamownię? Czy to właśnie oni nie mają? a biorą się za V-ki z automatami :?: :gwizdanie: Na tego Twojego paścia nic nie pomoże
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Tomek, nie nie mają, ale nie przejmuj się jak już do niego pojedziesz, bo pewnie się zdziwisz taka rada Artur, z tego Twojego to wyciągnie się max 30KM Aaa i ogarnie Ci go np. Aligator w kato
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Tomek, nie nie mają, ale nie przejmuj się jak już do niego pojedziesz, bo pewnie się zdziwisz taka rada Ważne że będzie dobrze
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 a biorą się za V-ki z automatami :?: :gwizdanie: Na tego Twojego paścia nic nie pomoże :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 23:38_________________________________________________ Tomek, nie nie mają, ale nie przejmuj się jak już do niego pojedziesz, bo pewnie się zdziwisz taka rada Artur, z tego Twojego to wyciągnie się max 30KM Aaa i ogarnie Ci go np. Aligator w kato zajadę zawsze to ciut więcej zaraz się okaże ,że mnie afn'y będą gonić jak tego nie zrobię :polew:
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 a biorą się za V-ki z automatami :?: :gwizdanie: Na tego Twojego paścia nic nie pomoże :decayed: :decayed: No przecież nie sądzisz że będzie jeździć nawet po virusie
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dobra pany ja spadam spać Do jutra
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 a biorą się za V-ki z automatami :?: :gwizdanie: Na tego Twojego paścia nic nie pomoże :decayed: :decayed: No przecież nie sądzisz że będzie jeździć nawet po virusie chodzi o to by był bardziej elastyczny :gwizdanie: [br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 23:41_________________________________________________ Dobra pany ja spadam spać Do jutra narka
Rekomendowane odpowiedzi