tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Tomek Ultra Grip 7+ to mało? Może słabe były Mając Q na drodze się bawisz i chcesz jeszcze więcej śniegu, a każdy inny narzeka i jedzie ostrożnie Ja nie należę do osób jeżdżących ostrożnie
H4mm3R Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zimą fajnie jest jak ma Cię kto z rowu albo zaspy wyciągnąć
H4mm3R Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ja tam tylko 160km/h ostatnio leciałem
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Mając Q na drodze się bawisz i chcesz jeszcze więcej śniegu, a każdy inny narzeka i jedzie ostrożnie To Ty jeszcze ze mną nie jechałeś Yyy jadąc z kimś zawsze się boję Ale co jak co, nikt nie jechał z Mironem 240km/h autostradą po śniegu, tak po śniegu - był spóźniony [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 00:07_________________________________________________ Mając Q na drodze się bawisz i chcesz jeszcze więcej śniegu, a każdy inny narzeka i jedzie ostrożnie To Ty jeszcze ze mną nie jechałeś ja też lubiłem zime mając ośke i dobrze sie bawiłem ale Q robi wrażenie niesamowite I założę się że przy następnym aucie będziesz chciał napęd na 4 koła Bo kto raz spróbuje...
Pelex Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 dobra ja już bastuje same coliny tutaj sa
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 a biorą się za V-ki z automatami :?: :gwizdanie: Na tego Twojego paścia nic nie pomoże :decayed: :decayed: No przecież nie sądzisz że będzie jeździć nawet po virusie chodzi o to by był bardziej elastyczny :gwizdanie: [br] Jeszcze Ci mało no Za 2 miesiące to posiadacze osiek przestaną narzekać na śnieg Nie Pelex, największa frajda jest wtedy gdy Ty ruszasz na światłach normalnie jak ośką latem, a reszta szaraków stoi i operuje gazem Aaa i widok powoli jadących beemek dresików niezapomniany Za 2 miesiące to posiadacze osiek przestaną narzekać na śnieg Ja różnicy nie widzę :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 00:09_________________________________________________ I założę się że przy następnym aucie będziesz chciał napęd na 4 koła Bo kto raz spróbuje... fakt
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ja tam mistrzem nie jestem ale daję sobie radę na drodze. Fajnie by było mieć q ale przynajmniej nie tym razem, może następnym
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ja tam tylko 160km/h ostatnio leciałem no no ,było czarno ,w nocy temperatura spadła do 27 st.więc jak Ci się te letnie 18'tki nie miały trzymać jak wracałeś od Kasi w lipcu :decayed: :decayed: :decayed:
Pelex Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 dobra Q jest beeee powinni tego zakazac
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dobra Pany spadam spać bo o 5.00 muszę wstać dobra Q jest beeee powinni tego zakazac Dokładnie wtedy wszyscy mieliby równe szanse
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 dobra Q jest beeee powinni tego zakazac BOSZE co Ty chłopie gadasz :shocked: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 00:17_________________________________________________dziękujmy Bogu ,że ktoś kiedyś wymyślił ten napęd
Pelex Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 chyba sie naćpałem i żarty sie mnie trzymają
H4mm3R Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ja tam tylko 160km/h ostatnio leciałem no no ,było czarno ,w nocy temperatura spadła do 27 st.więc jak Ci się te letnie 18'tki nie miały trzymać jak wracałeś od Kasi w lipcu :decayed: :decayed: :decayed: Nie pij już z cycka od młodej :polew:
Arturoo Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ja tam tylko 160km/h ostatnio leciałem no no ,było czarno ,w nocy temperatura spadła do 27 st.więc jak Ci się te letnie 18'tki nie miały trzymać jak wracałeś od Kasi w lipcu :decayed: :decayed: :decayed: Nie pij już z cycka od młodej :polew: :polew: :polew: chyba sie naćpałem i żarty sie mnie trzymają :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 00:31_________________________________________________ dobra zwijam się PS. Hammer teraz zadzwoń jak możesz [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 00:32_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi