H4mm3R Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 PS: Ale za dużo swobody jej nie dawaj, kobiety trzeba trzymać krótko bo jak poluzujesz smycz to wiesz :gwizdanie: To Ci z kuchni do pokoju gościnnego wejdzie :polew:
tomaszstn Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 PS: Ale za dużo swobody jej nie dawaj, kobiety trzeba trzymać krótko bo jak poluzujesz smycz to wiesz :gwizdanie: To Ci z kuchni do pokoju gościnnego wejdzie :polew: No co Ty, ja takiego długiego łańcucha nie kupowałem :polew: :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tomek - jestem w szoku nie wiedziałem że Twoja żona tak przeklina wysłałem jej sms-em to co napisałeś - takiego sms-a zwrotnego dostałem że masakra
tomaszstn Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tomek - jestem w szoku nie wiedziałem że Twoja żona tak przeklina wysłałem jej sms-em to co napisałeś - takiego sms-a zwrotnego dostałem że masakra Przecież to diabeł wcielony, wcześniej skinheadka, rockmanka ale postawiłem sobie wysoko poprzeczkę i stwierdziłem że sprowadzę ją na właściwą drogę Czasami jednak wychodzi z niej
H4mm3R Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tomek - jestem w szoku nie wiedziałem że Twoja żona tak przeklina wysłałem jej sms-em to co napisałeś - takiego sms-a zwrotnego dostałem że masakra Przecież to diabeł wcielony, wcześniej skinheadka, rockmanka ale postawiłem sobie wysoko poprzeczkę i stwierdziłem że sprowadzę ją na właściwą drogę Czasami jednak wychodzi z niej Desperat
tomaszstn Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tomek - jestem w szoku nie wiedziałem że Twoja żona tak przeklina wysłałem jej sms-em to co napisałeś - takiego sms-a zwrotnego dostałem że masakra Przecież to diabeł wcielony, wcześniej skinheadka, rockmanka ale postawiłem sobie wysoko poprzeczkę i stwierdziłem że sprowadzę ją na właściwą drogę Czasami jednak wychodzi z niej Desperat Nie tak do końca :gwizdanie: Lubię wyzwania
H4mm3R Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tomek - jestem w szoku nie wiedziałem że Twoja żona tak przeklina wysłałem jej sms-em to co napisałeś - takiego sms-a zwrotnego dostałem że masakra Przecież to diabeł wcielony, wcześniej skinheadka, rockmanka ale postawiłem sobie wysoko poprzeczkę i stwierdziłem że sprowadzę ją na właściwą drogę Czasami jednak wychodzi z niej Desperat Nie tak do końca :gwizdanie: Lubię wyzwania Chyba lubisz jak Cie baba w łóżku bije
tomaszstn Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Tomek - jestem w szoku nie wiedziałem że Twoja żona tak przeklina wysłałem jej sms-em to co napisałeś - takiego sms-a zwrotnego dostałem że masakra Przecież to diabeł wcielony, wcześniej skinheadka, rockmanka ale postawiłem sobie wysoko poprzeczkę i stwierdziłem że sprowadzę ją na właściwą drogę Czasami jednak wychodzi z niej Desperat Nie tak do końca :gwizdanie: Lubię wyzwania Chyba lubisz jak Cie baba w łóżku bije No fajnie by było ale moja jeszcze za miękka :gwizdanie: Przydałaby się taka ruda Helga z biczem
tomaszstn Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 i zapomniałem dodać aby była tak 15lat młodsza bo jak to mówią przy jednej dziurze to i kot z głodu zdechnie czy jakoś tak
H4mm3R Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 i zapomniałem dodać aby była tak 15lat młodsza bo jak to mówią przy jednej dziurze to i kot z głodu zdechnie czy jakoś tak :polew: Mało chętnych jest, wystarczy poszukać
tomaszstn Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 i zapomniałem dodać aby była tak 15lat młodsza bo jak to mówią przy jednej dziurze to i kot z głodu zdechnie czy jakoś tak :polew: Mało chętnych jest, wystarczy poszukać Spoko, spoko ale tak: piękny nie jestem a na B8 jeszcze mnie nie stać :polew:
H4mm3R Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 i zapomniałem dodać aby była tak 15lat młodsza bo jak to mówią przy jednej dziurze to i kot z głodu zdechnie czy jakoś tak :polew: Mało chętnych jest, wystarczy poszukać Spoko, spoko ale tak: piękny nie jestem a na B8 jeszcze mnie nie stać :polew: No tak, to wszystko tłumaczy
miron78 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2012 i zapomniałem dodać aby była tak 15lat młodsza bo jak to mówią przy jednej dziurze to i kot z głodu zdechnie czy jakoś tak :polew: Mało chętnych jest, wystarczy poszukać Spoko, spoko ale tak: piękny nie jestem a na B8 jeszcze mnie nie stać :polew:
tomaszstn Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 i zapomniałem dodać aby była tak 15lat młodsza bo jak to mówią przy jednej dziurze to i kot z głodu zdechnie czy jakoś tak :polew: Mało chętnych jest, wystarczy poszukać Spoko, spoko ale tak: piękny nie jestem a na B8 jeszcze mnie nie stać :polew: A Ty się nie śmiej bo natłukłeś mi do głowy i zobaczyłem że jest realne aby nazbierać na takiego furaka. Wcześniej żyłem w błogiej niewiedzy i byłem szczęśliwy ze swoją żoną a teraz mi już młodsze chodzą po głowie i chcę życie obrócić do góry nogami :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 i zapomniałem dodać aby była tak 15lat młodsza bo jak to mówią przy jednej dziurze to i kot z głodu zdechnie czy jakoś tak :polew: Mało chętnych jest, wystarczy poszukać Spoko, spoko ale tak: piękny nie jestem a na B8 jeszcze mnie nie stać :polew: Ty sie nie smiej... Masz B8
Rekomendowane odpowiedzi