Polko_V Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 skąd ja wiedziałem że Mario "się odezwie"
tomaszstn Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Róbcie Tak ,żeby Fura Doogiego została wśród forumowiczów! ( to jedyna sznsa żeby się przejechać :> ) Artur na pewno ją kupi więc zostanie wśród naszych
egon47 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Mario ?? http://otomoto.pl/seat-leon-top-sport-C22618062.html
tomaszstn Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Mario ?? http://otomoto.pl/seat-leon-top-sport-C22618062.html Nie wytrzymał nagonki więc sprzeda i kupi właściwe autko Zgadza się Mario?
egon47 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Mario ?? http://otomoto.pl/seat-leon-top-sport-C22618062.html Nie wytrzymał nagonki więc sprzeda i kupi właściwe autko Zgadza się Mario? Jednak Miron mówi prawde ze Mario niejest jego bratem ma za słaba psyche i sprzedaje Leona :polew: :polew: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 :hi: muszę się drzemnąć i pomyśleć bo coś mi się ostatnio ściaga z tym moim nie jeżdżącym nogaro blue Ja Ci więcej kasy już nie pożyczę :polew: Hamer, ja muszę się wstawić za Arturem. Pożycz mu ten ostatni raz i niech se chłop kupi wreście pożądne aute a nie będzie jeździł traktorem Najpierw mi musi miron oddać
tomaszstn Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 :hi: muszę się drzemnąć i pomyśleć bo coś mi się ostatnio ściaga z tym moim nie jeżdżącym nogaro blue Ja Ci więcej kasy już nie pożyczę :polew: Hamer, ja muszę się wstawić za Arturem. Pożycz mu ten ostatni raz i niech se chłop kupi wreście pożądne aute a nie będzie jeździł traktorem Najpierw mi musi miron oddać Chłopie, czy wszyscy z klubu u Ciebie są zapożyczeni ? Mam nadzieję że ja nie widnieję na Twojej liście Mario ?? http://otomoto.pl/seat-leon-top-sport-C22618062.html Nie wytrzymał nagonki więc sprzeda i kupi właściwe autko Zgadza się Mario? Jednak Miron mówi prawde ze Mario niejest jego bratem ma za słaba psyche i sprzedaje Leona :polew: :polew: :polew: :polew: Może sprawdza czy się sprzeda, a jak tak to może ma chrapkę na 460 kucy, aby już nikt się z niego nie śmiał
Polko_V Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 :hi: muszę się drzemnąć i pomyśleć bo coś mi się ostatnio ściaga z tym moim nie jeżdżącym nogaro blue Ja Ci więcej kasy już nie pożyczę :polew: Hamer, ja muszę się wstawić za Arturem. Pożycz mu ten ostatni raz i niech se chłop kupi wreście pożądne aute a nie będzie jeździł traktorem Najpierw mi musi miron oddać Chłopie, czy wszyscy z klubu u Ciebie są zapożyczeni ? Mam nadzieję że ja nie widnieję na Twojej liście na pewno nie
H4mm3R Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 :hi: muszę się drzemnąć i pomyśleć bo coś mi się ostatnio ściaga z tym moim nie jeżdżącym nogaro blue Ja Ci więcej kasy już nie pożyczę :polew: Hamer, ja muszę się wstawić za Arturem. Pożycz mu ten ostatni raz i niech se chłop kupi wreście pożądne aute a nie będzie jeździł traktorem Najpierw mi musi miron oddać Chłopie, czy wszyscy z klubu u Ciebie są zapożyczeni ? Mam nadzieję że ja nie widnieję na Twojej liście kilku jest miron obiecał że do wiosny się rozliczymy, bo z przestrzelony kolanem ciężko się na nartach jeździ
tomaszstn Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 :hi: muszę się drzemnąć i pomyśleć bo coś mi się ostatnio ściaga z tym moim nie jeżdżącym nogaro blue Ja Ci więcej kasy już nie pożyczę :polew: Hamer, ja muszę się wstawić za Arturem. Pożycz mu ten ostatni raz i niech se chłop kupi wreście pożądne aute a nie będzie jeździł traktorem Najpierw mi musi miron oddać Chłopie, czy wszyscy z klubu u Ciebie są zapożyczeni ? Mam nadzieję że ja nie widnieję na Twojej liście kilku jest miron obiecał że do wiosny się rozliczymy, bo z przestrzelony kolanem ciężko się na nartach jeździ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 :hi: muszę się drzemnąć i pomyśleć bo coś mi się ostatnio ściaga z tym moim nie jeżdżącym nogaro blue Ja Ci więcej kasy już nie pożyczę :polew: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: Róbcie Tak ,żeby Fura Doogiego została wśród forumowiczów! ( to jedyna sznsa żeby się przejechać :> ) Artur na pewno ją kupi więc zostanie wśród naszych na pewno bym takie chciał ale chcieć ,a kupić to dwie różne rzeczy :gwizdanie: to ,że załatwiłem Ci miejsce w jury to nie znaczy ,że musisz się tym chwalić wśród chłopaków z klubu wiesz ,że będzie im przykro :gwizdanie: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
tomaszstn Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Artur kupuj nie przejmuj się niczym. Załóż wątek że zbierasz na auto to może każdy z klubu da parę złotych to dozbierasz
Mario22 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Mario ?? http://otomoto.pl/seat-leon-top-sport-C22618062.html A ty gdzie tam za leonami patrzysz :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Widzę, że jakaś kasa zapomogowo pożyczkowa działa na forum
Mario22 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 :hi: muszę się drzemnąć i pomyśleć bo coś mi się ostatnio ściaga z tym moim nie jeżdżącym nogaro blue Ja Ci więcej kasy już nie pożyczę :polew: Hamer, ja muszę się wstawić za Arturem. Pożycz mu ten ostatni raz i niech se chłop kupi wreście pożądne aute a nie będzie jeździł traktorem Najpierw mi musi miron oddać Chłopie, czy wszyscy z klubu u Ciebie są zapożyczeni ? Mam nadzieję że ja nie widnieję na Twojej liście Mario ?? http://otomoto.pl/seat-leon-top-sport-C22618062.html Nie wytrzymał nagonki więc sprzeda i kupi właściwe autko Zgadza się Mario? Jednak Miron mówi prawde ze Mario niejest jego bratem ma za słaba psyche i sprzedaje Leona :polew: :polew: :polew: :polew: Może sprawdza czy się sprzeda, a jak tak to może ma chrapkę na 460 kucy, aby już nikt się z niego nie śmiał :wink4:
tomaszstn Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Mario, czyżbym Cię wyczuł Masz chrapkę na TOOOOOOO auto Widzę, że jakaś kasa zapomogowo pożyczkowa działa na forum Może pomożemy koledze w podjęciu decyzji zakupu nowego auta Chyba ja założę taki wątek i podam swoje konto Na fundacjach nieźle się wychodzi
Rekomendowane odpowiedzi