Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Masakra, i jeszcze zapomniałem dodać że palce też mnie będą boleć od stukania w tą klawiaturę Dobra dobra my już tam dobrze wiemy od czego będą Cię te palce boleć (pamiętaj że ręce można zmieniać :polew: ) :polew:
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 hehe ja tam sprzęta mam większego, w palce mi się nie zmieści :polew:
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ale nie przewidziała że w pracy też na forum będę siedział, rano przyjdę do domu wykończony A się napracujesz na tym forum w pracy żebyś wiedział, skaczę po tych stronach jak głupi a kompa mam do d*py i mi stron szybko nie odświeża [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 21:57_________________________________________________ ale nie przewidziała że w pracy też na forum będę siedział, rano przyjdę do domu wykończony A się napracujesz na tym forum w pracy żebyś wiedział, skaczę po tych stronach jak głupi a kompa mam do d*py i mi stron szybko nie odświeża No to faktycznie męczące a jak wk***ia dodatkowo [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 21:57_________________________________________________ Masakra, i jeszcze zapomniałem dodać że palce też mnie będą boleć od stukania w tą klawiaturę
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 hehe ja tam sprzęta mam większego, w palce mi się nie zmieści :polew: To czego używasz rury wydechowej od auta :polew:
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 hehe ja tam sprzęta mam większego, w palce mi się nie zmieści :polew: skromność to Twoje drugie imię
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 hehe ja tam sprzęta mam większego, w palce mi się nie zmieści :polew: skromność to Twoje drugie imię :polew:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 21:58_________________________________________________Ps. To się nazywa marzycielstwo
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ja tam nie wiem :gwizdanie: skoro mówisz ................................ :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 ja tam nie wiem :gwizdanie: skoro mówisz ................................ :polew: :polew: :polew: :polew: Tak słyszałem
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Tomasz strzelił FOCHA Nie wytrzymał presji [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:13_________________________________________________ ja uhmmm Nie podbieraj mnie i tak Ci nie pokażę... ja nie z tych
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Tomasz strzelił FOCHA Nie na 5 minut musiałem odejść od kompa
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Tomasz strzelił FOCHA że niby takiego z przytupem :decayed: :decayed: to nie ten typ
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 FOCH - Fachowe Obciąganie Ch*ja [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:15_________________________________________________ Tomasz strzelił FOCHA Nie na 5 minut musiałem odejść od kompa Bo już myślałem
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 hehe ja tam sprzęta mam większego, w palce mi się nie zmieści :polew: skromność to Twoje drugie imię Ja tam murzynem nie jestem ale żeby się w palcach jak Guremu zmieścił to nie do pomyślenia :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Tomasz strzelił FOCHA Nie na 5 minut musiałem odejść od kompa Widzę że dziś jesteś zapracowany :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:16_________________________________________________ FOCH - Fachowe Obciąganie Ch*ja :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:16_________________________________________________ hehe ja tam sprzęta mam większego, w palce mi się nie zmieści :polew: skromność to Twoje drugie imię Ja tam murzynem nie jestem ale żeby się w palcach jak Guremu zmieścił to nie do pomyślenia :polew: :polew: :polew: Po prostu trzeba mieć duże dłonie
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Bo tu w pracy same ciarachy i beze mnie nic nie zrobią, brak odpowiedzialności za swoje czyny i trzeba podjąć szybką decyzję
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Bo tu w pracy same ciarachy i beze mnie nic nie zrobią, brak odpowiedzialności za swoje czyny i trzeba podjąć szybką decyzję "Zwalić teraz czy na przerwie" :polew:
tomaszstn Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Guru chyba nie gadasz o tych swoich małych łapkach :polew:
Rekomendowane odpowiedzi