A4-Tomek Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 kochający inaczej i zboczuchy :polew: a tak na serio to pojechaliście było co nadrabiać spamu
A4-Tomek Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 :naughty: i już ma się właściwe skojarzenia
Pucek Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Wchodząc tu pomyślałem, cholera, czy ja jestem w top 3 laski? Nie wpadam na spota bo łoję (z Anną ) cytrynówkę :>
tomaszstn Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 http://www.flabber.nl/linkdump/plaatjes/kate-upton-op-het-strand-10319 Musiałem jeszcze tu w domu pooglądać aby sprawdzić czy nie ma jakiś podtekstów i jakiegoś oszustwa. Bo sprawdzeniu mogę powiedzieć że się spisałeś i teraz jest ok. Nie tak jak Guru, sex facetów na torze [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 17:51_________________________________________________ Ja również nie będę bo właśnie wyjeżdżam do pracy
tomaszstn Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Diman a Ty coś ostatnio się obijasz i nie przyjeżdżasz na spociki, teraz też widzę że w domu [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 20:41_________________________________________________machnął czapką i uciekł :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Tomasz ludzie się poznali na Tobie i teraz kolegów szukasz
Mario22 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Wchodząc tu pomyślałem, cholera, czy ja jestem w top 3 laski? Nie wpadam na spota bo łoję (z Anną ) cytrynówkę :> To będą cytrynowe dzieciaczki z tego ... :naughty: [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 21:21_________________________________________________Guru podaj konto na PW to ci kaske przeleje bo zapomniałem dać pod forum albo sie przypomnij nastepnym razem ...
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Guru podaj konto na PW to ci kaske przeleje bo zapomniałem dać pod forum albo sie przypomnij nastepnym razem ... Spoko następnym razem, nie śpieszy się
Mario22 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Guru podaj konto na PW to ci kaske przeleje bo zapomniałem dać pod forum albo sie przypomnij nastepnym razem ... Spoko następnym razem, nie śpieszy się OK tylko sie przypomnij to Ci kupie fajki albo dam kase ...
tomaszstn Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 I jak tam na spociku? Cholera dzisiaj nie mogłem być ;( Tomasz ludzie się poznali na Tobie i teraz kolegów szukasz Mam nadzieję że mam kolegów i nie muszę ich szukać
Mario22 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 I jak tam na spociku? Cholera dzisiaj nie mogłem być ;( za***iście ... :good: bo ... Ciebie nie bylo ... :decayed:
tomaszstn Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 I jak tam na spociku? Cholera dzisiaj nie mogłem być ;( za***iście ... :good: bo ... Ciebie nie bylo ... :decayed: Tak myślałem że się odezwiesz
Mario22 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 I jak tam na spociku? Cholera dzisiaj nie mogłem być ;( za***iście ... :good: bo ... Ciebie nie bylo ... :decayed: Tak myślałem że się odezwiesz :gwizdanie:
tomaszstn Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 I jak tam na spociku? Cholera dzisiaj nie mogłem być ;( za***iście ... :good: bo ... Ciebie nie bylo ... :decayed: Tak myślałem że się odezwiesz :gwizdanie: ale nie przejmuj się, jak Ciebie nie ma to dopiero jest biba
Mario22 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 I jak tam na spociku? Cholera dzisiaj nie mogłem być ;( za***iście ... :good: bo ... Ciebie nie bylo ... :decayed: Tak myślałem że się odezwiesz :gwizdanie: ale nie przejmuj się, jak Ciebie nie ma to dopiero jest biba No i gra ...
Guregoru Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Guru podaj konto na PW to ci kaske przeleje bo zapomniałem dać pod forum albo sie przypomnij nastepnym razem ... Spoko następnym razem, nie śpieszy się OK tylko sie przypomnij to Ci kupie fajki albo dam kase ... Spoko [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 21:46_________________________________________________ Tomasz ludzie się poznali na Tobie i teraz kolegów szukasz Mam nadzieję że mam kolegów i nie muszę ich szukać No ze dwóch by się znalazło
tomaszstn Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 :polew: lepiej mieć dwóch niż żadnego [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 21:50_________________________________________________ Mario a jak tam w górach było?
Rekomendowane odpowiedzi