krolu Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 krolu a tobie co tak styki zagrały?? to nie ja to nie ja - rzekł Krolu Kolego z czerwono-czarno- granatowego 1,6 proszę mnie tu nie prowokować bo spotkamy się na kresce (jak naprawię przepływomierz) ahahah Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
proton2 Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 proton2, Guregoru, Gracjan, piterra, krolu, miron78, mirasx, MAJKI_3646, diman, kris_kilt, DAWIDBORI, wojtekce, Tzieland, bArt4, rudzielec (+ 1 Ukrytych) i 0 Gości przeglądają ten dział. Panowie widzę że Śląsk się wreszcie rozruszał Śląsk jest zawsze rozrusz(ch)any
piterra Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Ja nie piję więc sorry weźmiesz dla taty albo ja dziabnę twoje :decayed: :kox:
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 proton2, Guregoru, Gracjan, piterra, krolu, miron78, mirasx, MAJKI_3646, diman, kris_kilt, DAWIDBORI, wojtekce, Tzieland, bArt4, rudzielec (+ 1 Ukrytych) i 0 Gości przeglądają ten dział. Panowie widzę że Śląsk się wreszcie rozruszał A tam rozruszał... sępią na darmowe A tam zaraz sępią tylko szkoda że ja zaraz idę spać Co klawiatura ci pada Ja nie piję więc sorry Spoko my cię nauczymy :polew: ooooooooooooooo Krisu jest chyba czyta :polew: :polew: :polew: Teraz to już pewnie zemdlał jak zobaczył ile jest stron
diman Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 no witam panowie forum nadrobione cos ty sie piterra tej ortografi tak czepil cholera
Gracjan Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Przekaże mój przydział na klub Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 proton2, Guregoru, Gracjan, piterra, krolu, miron78, mirasx, MAJKI_3646, diman, kris_kilt, DAWIDBORI, wojtekce, Tzieland, bArt4, rudzielec (+ 1 Ukrytych) i 0 Gości przeglądają ten dział. Panowie widzę że Śląsk się wreszcie rozruszał Śląsk jest zawsze rozrusz(ch)any Proszę jak B-B podgląda Witamy Proton
piterra Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 krolu a tobie co tak styki zagrały?? to nie ja to nie ja - rzekł Krolu Kolego z czerwono-czarno- granatowego 1,6 proszę mnie tu nie prowokować bo spotkamy się na kresce (jak naprawię przepływomierz) ahahah Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? to ty mnie tu nie prowokuj bo ty z tym twoim granatowym "inwalidom" o niezidentyfikowanych parametrach i ze zepsutą przepływką to tylko zapach powąchasz [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 22:42_________________________________________________Diman nie dyskutuj tylko się dostosuj
Gracjan Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Panowie, można jakoś zrobić żeby pierwszy post za każdym razem się nie pojawiał, strasznie dużo przewijania jest...
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 krolu a tobie co tak styki zagrały?? to nie ja to nie ja - rzekł Krolu Kolego z czerwono-czarno- granatowego 1,6 proszę mnie tu nie prowokować bo spotkamy się na kresce (jak naprawię przepływomierz) ahahah Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? to ty mnie tu nie prowokuj bo ty z tym twoim granatowym "inwalidom" o niezidentyfikowanych parametrach i ze zepsutą przepływką to tylko zapach powąchasz Zakładzik Diman nie dyskutuj tylko się dostosuj I Śląsk ustawiony :polew: [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 22:44_________________________________________________ Panowie, można jakoś zrobić żeby pierwszy post za każdym razem się nie pojawiał, strasznie dużo przewijania jest... Gracjan on po to jest zawsze jak są jakieś zmiany to w nim jest opisane
piterra Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Rudzielec to "Spalanie: dla Pittery (pali tyle ile potrzebuje)hahah" zabrzmiało jak obraza :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :doh1: proszę poprawnie wpisać mój nick :kox:
kris_kilt Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 siemka z wieczora ooooooooooooooo Krisu jest chyba czyta :polew: :polew: :polew: niewierze spamerzy 25minut czytania , tyle stron w przeciągu 4h od ostatniego sprawdzania chyba was suszy przy tej pogodzie , w sam raz na browara _________________________________________________ miron - furka miodas Apel !! Starajmy się pisać poprawnie zgodnie z zasadami ortografii piterra - kolor też niczego sobie :>
diman Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 ja tam sie do ortografi nigdy nie stosowalem i teraz tez nie zamierzam
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 PiteRRa i po co ci te dwa r w nicku same problemy z tym
krolu Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 krolu a tobie co tak styki zagrały?? to nie ja to nie ja - rzekł Krolu Kolego z czerwono-czarno- granatowego 1,6 proszę mnie tu nie prowokować bo spotkamy się na kresce (jak naprawię przepływomierz) ahahah Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? to ty mnie tu nie prowokuj bo ty z tym twoim granatowym "inwalidom" o niezidentyfikowanych parametrach i ze zepsutą przepływką to tylko zapach powąchasz [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 22:42_________________________________________________Diman nie dyskutuj tylko się dostosuj Misiu, z tobą zawsze...
piterra Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Panowie, można jakoś zrobić żeby pierwszy post za każdym razem się nie pojawiał, strasznie dużo przewijania jest... popieram pierwsze foto zostawić w obecnym rozmiarze a resztę fotek tylko miniaturki ale to trzeba do Mirona uderzyć
krolu Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 bo on jak ZoRRo ... pilnuje sprawiedliwości na świecie (czytaj ortografii na forum)
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Chyba że tak A no tak krolu a tobie co tak styki zagrały?? to nie ja to nie ja - rzekł Krolu Kolego z czerwono-czarno- granatowego 1,6 proszę mnie tu nie prowokować bo spotkamy się na kresce (jak naprawię przepływomierz) ahahah Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy: Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? to ty mnie tu nie prowokuj bo ty z tym twoim granatowym "inwalidom" o niezidentyfikowanych parametrach i ze zepsutą przepływką to tylko zapach powąchasz [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 22:42_________________________________________________Diman nie dyskutuj tylko się dostosuj Misiu, z tobą zawsze... Misiu ja pie...ole :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Opublikowano 1 Lipca 2009 Panowie, można jakoś zrobić żeby pierwszy post za każdym razem się nie pojawiał, strasznie dużo przewijania jest... popieram pierwsze foto zostawić w obecnym rozmiarze a resztę fotek tylko miniaturki ale to trzeba do Mirona uderzyć :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi